Reklama

Prolog v Sepangu vyhráli Pol a Aleix Espargarové

První závod Grand Prix Malajsie 2016 se konal sice na 2 kolech, ale bez motorů. Na okruhu Sepang International Circuit a v jeho okolí se dnes jel prolog k letošnímu ročníku Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix.

Vedro a vlhko provázeli motocyklové závodníky při jejich cyklistickém prologu, kterým byl Pre-Event k předposlednímu závodnímu víkendu, tedy k Shell Malaysia Motorcycle Grand Prix.

Od všech účastníků to vyžadovalo hodně vůle: Budíček v 7 hod., start závodu v 8.30 a to už bylo 28 stupňů tepla. Nebylo tedy ani divu, že Marc Márquez, Valentino Rossi, Maverick Vinales, Andrea Dovizioso nebo Jorge Lorenzo se tohoto Pre-Event nezúčastnili.

Cyklistického závodu na 35 kilometrů se zúčastnili z MotoGP: Aleix Espargaro (Team Suzuki Ecstar), Pol Espargaro (Monster Yamaha Tech 3), Danilo Petrucci (Octo Pramac Yakhnich), Alvaro Bautista a Stefan Bradl (Aprilia Racing Team Gresini), stejně jako domácí jezdec Hafizh Syahrin (Petronas Raceline Malaysia) - Moto2 a piloti týmu Drive M7 SIC Racing Adam Norrodin a Jakub Kornfeil. za kubaturu Moto3.

«Závod» na 35 kilometrů nejlépe zvládli bratři Espargarové.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama