Komentáře k článku Pre «Pertamina Grand Prix of Indonesia» zpět na článek →

  • Nepřihlášený Vlopa Středa 11.října 2023, 11:39

    Myslim si, že Indonésie bude letos o něčem jinym. Loni tu jel teprve druhej závod v moto2, tudíž k neznalosti novýho okruhu musíme ještě připočítat proces učení na novym motocyklu.. Věřim, že tuhle šňůru závodů Sali zmákne v co nejlepšim stylu.. Se 108 body je pořád ještě reálně v boji o čtvrtý místo, který zatim drží Canet (124 bodů). Zároveň se musí dívat i za svý záda, kde číhá Ogura, Gonzales.. Vietti taky nebude na marodce do konce sezony, takže reálně se ještě může propadnout na P10. Pak jsou tam ještě Aldeguer (88), García (76) a Lowes (74), ale Fermin podle mě nechytne takovou fazónu, tim spíš, že je teď spíš ve výkonostním útlumu.. García je podle mě větší hrozba, protože už se s moto2 sžil a v posledních třech závodech hned dvakrát čtvrtej. Přesto věřim, že Sali si udrží rytmus a v nejhorším případě bude dojíždět do 5.-7. místa, čímž Sergia udrží za sebou... Lowes měl podle předpokladů i toho, co opravdu umí (je to skvělej jezdec) bejt v TOP 5, ale zejména poslední závody se neudrží na biku, takže věřim, že Pro Fildu NEJHŮŘ desátej flek v celkovym hodnocení s překonanou hranicí sta bodů... Ale samozřejmě doufám, že technika už do konce ročníku vydrží a Sali se ještě malinko posune pořádím. Rozhodně na to má!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Středa 11.října 2023, 15:23

    Filip Salač má našlápnuto hodně reálně na nejlepší umístění Čecha v MS-Moto2, zatím Abraham v sezóně 2010 jako 10. (jedno vítězství - Valencia a jedno další pódium - Motegi). A mohl by se stát nejlepším Čechem v prostřední kubatuře Grand Prix, zatím František Šťastný 1966: 7. místo (250 cm³).

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Čtvrtek 12.října 2023, 11:21

    Filip je opravdu dobrý jezdec, má na to být v první desítce šampionátu bez problémů. Bude mít i na MOTOGP, tam ho sice aktuální politika Dorny nepustí, ale roste a zraje závod od závodu. Budeme mu držet palce. Pouze bych připomenul, že "Frankie" Šťastný se stal v 350 vícemistr světa a 350 byli vlastně s 250 ty "prostřední" třídy. Tak třeba bude Filip taky tak úspěšný

    Reagovat
  • Nepřihlášený Vlopa Čtvrtek 12.října 2023, 12:40

    Je fakt, že kdyby byl Masarykáč ještě v kalendáři MotoGP, šanci zajezdit si v nejvyšší kubatuře by měl podstatně vyšší. Na druhou stranu, pokud v moto2 odjede ještě několik sezon a bude se pořád zlepšovat, určitě někomu padne do oka. A souhlasim s tim, že na to Sali má.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama