Reklama

Návrat Romano Fenatiho do seriálu Grand Prix

Romano Fenati a Snipers Team, to bude společný restart kariéry v sezóně 2023 v kubatuře Moto3. V současné době «sedí» italský jezdec - přezdívaný také po právu jako «Enfant terrible» - doma a čeká na nabídku, ta byla dnes oficiálně zveřejněna:

Účastník 163 závodů Grand Prix s 13 vítěznými závody a celkem 29 umístěními na stupních vítězů, 7 Pole Position a 15 nejrychlejšími koly v závodě, Romano Fenati bude závodit po delší přestávce.

26-letý vicemistr světa Moto3 z roku 2017 a tým Snipers Honda - to je kombinace, která bude útočit v sezóně 2023 na titul mistra světa v «lightweight» Grand Prix.

Rodinný tým Snipers patřící rodině Cecchini je stejný tým, který dal Romanu Fenatimu druhou šanci v roce 2019 po jeho hodně nebezpečném manévru, kdy Fenati stiskl přední brzdu na motocyklu Stefana Manziho během závodu Grand Prix Misana, kterému předcházela šarvátka na trati.

Romano Fenati začal letošní sezónu v kubatuře Moto2 za tým Lucy Boscoscura Speed Up, ale kvůli špatným výsledkům se po závodě Grand Prix v Jerezu vzájemně rozešli.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama