Reklama

Marinelli Rivacold Snipers: Romano Fenati je nazpět!

Po svém vyhazovu z týmu VR46 našel Romano Fenati na sezónu 2017 nové místo v MS- Moto3. Pojede společně s Julesem Danilem za Team Marinelli Rivacold Snipers.

V divadle «Teatro Rossini» v italském Pesaru byli ve čtvrtek prezentovány motocykly a také jezdci týmu Marinelli Rivacold Snipers na sezónu 2017. Zatímco Jules Danilo pouze prodloužil smlouvu v týmu Rivacold, tak Romano Fenati bude nástupcem Niccolo Antonelliho, který odešel do týmu Red Bull KTM Ajo.

Fenati ukončil sezónu 2016 celkově na 10. místě, když byl během Grand Prix Rakouska z týmu Valentina Rossiho Sky VR46 vyhozen na dlažbu a právě díky zákulisním vlivům vlivného Itala, jak zjistil web Motoforum.cz, už do konce sezóny žádné místo na startovním roštu nedostal.

2017 by se měl Ital pokusit za tým Rivacold získat titul mistra světa.

V příští sezóně 2017 očekává Fenati na špici kubatury Moto3 italský souboj o titul mistra světa: „Bastianini je v nejlepší formě, ale také Bulega a Di Giannantonio se hodně zlepšili a budou bojovat o vítězství. K tomu přibudou ještě jezdci, s kterými nikdo nepočítal“.

Fenatiho týmovým kolegou bude 2017 francouzský jezdec - 21-letý Jules Danilo - který vloni sice velmi dobře odstartoval do sezóny, ale nakonec skončil až v MS-Moto3 až 20.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama