Reklama

Giannini Puccettiho odmítl

20-letý Ital Gabriele Giannini hodně překvapivě dnes ráno odmítl možnost startovat za tým Puccetti Kawasaki, kde měl nahradit bývalého mistra světa Toma Sykese. A to i přesto, že ve čtvrtek bylo vše jasné a mladý Ital měl už od závodu v Misanu závodit za satelitní tým Puccetti.

Kdo takto radí italskému mladíkovi, není vůbec jasné a majitel týmu Manuel Puccetti byl dnes hodně překvapen. Přitom Giannini nemusel přinést vůbec žádné peníze...! 20-letý italský jezdec tak zůstává v závodním seriálu National Trophy, tedy v poloamatérské závodní sérii, za tým Pistard podporovaný BMW Italia.

Nikdo momentálně neví, v čem vznikl problém...Vzhledem k ekonomické situaci Gianniniho mu Puccetti dokonce nabídl za závodění peníze...!

Kdo pojede za tým Manuela Puccettiho není v tuto chvíli vůbec jasné: Exmistr světa Lucas Mahias nahradí Cana Öncüho až do jeho uzdravení v šampionátu MS-Supersport; v úvahu tak viděno dnešním dnem přicházejí pouze dva jezdci, zkušený Španěl Esteve «Tito» Rabat a Portugalec Ivo Lopes...



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama