Reklama

Willi Race Racing s wild card ve Valencii

Už ve 4. letošním závodě s wild card by se měl představit brněnský tým Willi Race Racing. Bude to v sezonním finále na okruhu Ricarda Torma ve Valencii a pochopitelně v kubatuře Moto2.

Po třech startech - vesměs neúspěšných - Jihoafričana Sheridana Moraise dostane tentokrát šanci v týmu manažera Josky Kubíčka jeden z jeho nejoblíbenějších jezdců minulosti, Brit Gino Rea.

Ten závodil v letošní sezóně v britském šampionátu BSB s motocyklem Suzuki GSX-R1000 a obsadil v něm celkově 19. místo. V šampionátu motocyklů o objemu 600 ccm (sice těch sériových), ale má jezdec s přezdívkou «Speedy G» své dobré jméno, ostatně právě jeho oblíbený okruh Masaryk Circuit patří k těm, kde zažil své největší úspěchy v týmu Intermoto Czech Honda.

Ale Gino Daniel Rea závodil i v šampionátu MS-Moto2, kde dosud absolvoval v letech 2012 až 2014 celkem 46 závodů Grand Prix, včetně toho v Sepangu 2012, kdy byl v cíli odmávnut jako druhý.

29-letý Gino Rea je také mistrem Evropy kubatury Superstock 2009, v MS-Supersport se nejlépe umístil v sezóně 2016 jako čtvrtý celkově.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama