Reklama

Toprak Razgatlioglu opět pozitivní na Covid-19

Tovární pilot Yamahy v MS-Superbike Toprak Razgastlioglu měl v sobotu opět pozitivní test na Covid-19, takže se nemůže zúčastnil dvoudenních testů WorldSBK v Aragonu.

31. března byl 24-letý Toprak Razgastlioglu pozitivně testován na CARS-CoV-2 a propásl druhý testovací den v Barceloně, když po odjetí pouhých 9 kol ho jeho tým PATA YAMAHA WITH BRIXX WORLDSBK stáhl z testování a izoloval do karantény.

Pro tureckého pilota je to hodně obtížná situace. Ačkoliv nemá žádné zdravotní problémy, tak dle platných španělských aktuálních zákonů musí po pozitivním testu zůstat 10 dní v karanténě. Po ukončení karantény musí pozitivní jedinec absolvovat další test PCR a pokud ten bude negativní, tak může opustit karanténu.

V továrním týmu tak zůstal pouze Rookie šampionátu a mistr světa WorldSSP 2020 Andrea Locatelli. Místo na Covid-19 pozitivně testovaného Topraka Razgatliogla se testů v pondělí a v úterý zúčastní testovací pilot této továrny Niccolo Canepa. Nový motocykl R1 budou dále testovat oba piloti týmu GRT Garrett Gerloff a Kohta Nozane.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama