Reklama

Testy WorldSBK v Jerezu: News ze startovního pole

Druhým dnem pokračují testy WorldSBK na jihu Španělska v Jerezu. A přinášíme vám některé news, které se týkají jak testů, tak sezóny 2018.

Kvůli neplatnému vízu musel do Madridu odcestovat kolumbijský jezdec Yonny Hernandez, testující v Jerezu motocykl týmu Pedercini Kawasaki Racing. Hernandez sice zatím ještě nepodepsal žádnou smlouvu s Luciem Pedercinim na rok 2018, ale je to dle našich info přímo z paddocku v Jerezu pouze otázka času.

Druhá změna nastala v italském týmu MV Agusta. Už před zahájením testů se uvažovalo, zda nová akvizice týmu Jordi Torres bude kvůli zraněné noze ze druhé katarské jízdy vůbec schopen testovat. A jelikož bolest byla už skoro nesnesitelná, tak ho v úterý v sedle motocyklu MV Agusta F4RC vystřídal zkušený harcovník Alex de Angelis. Pak se ale Španěl do sedla italského motocyklu opět vrátil.

A konečně německý tým Triple M Racing - jezdící šampionát STK 1000 - majitele Matthiase Mosera dostal zelenou jak od DWO, tak od Marca Chinini, tedy hlavního koordinátora Honda Europe Superbike a Američan PJ Jacobsen - zatím v WorldSSP - tak bude v MS-Superbike 2018 pilotovat třetí motocykl Honda CBR1000RR Fireblade SP2.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama