Reklama

Testy Moto2 & Moto3 pokračují v Jerezu

Týmy kubatur Moto2 a Moto3 z MotoGP si před oficiálními testy IRTA 8. -10. března v Jerezu vyzkoušeli tento okruh i v těchto dnech. Kromě nich zde testují i některé týmy z CEV (Junior FIM) e CIV (Campionato Italiano Velocita).

Na trati byli a jsou k vidění jezdci KTM z Moto2 Miguel Oliveira a mistr světa Moto3 Brad Binder, který tak poprvé jezdí od svého zranění z listopadu ve Valencii.

Kiefer Racing nasazuje v letošní sezóně nové motocykly Suter MMX2 a jak Danny Kent, tak Dominique Aegerter potřebují odtestovat co nejvíce kol.

Nechybí ani italské týmy: Za Forward Racing jsou zde Lorenzo Baldassarri a Luca Marini, Italtrans Racing Team zde zastupují Mattia Pasini a Andrea Locatelli. Speed Up s novým motocyklem SF7, který pilotují Simone Corsi a Rookie (ročník 1999) Axel Bassani, evropský juniorský šampion Supersport. Nizozemský RW Racing GP (Axel Pons), Petronas Raceline Malaysia (Hafizh Syahrin a Xavi Cardelus z CEV), Stop And Go (Isaac Vinales a Tetsuta Nagashima), a dále týmy Ciatti a také Forward Racing z ME-Moto2 (CEV), kde je jezdcem Federico Fuligni.

V kubatuře Moto3 jsou na okruhu v Jerezu zastoupeni Monlau Competición (Team Estrella Galicia 0,0) s novým motocyklem Honda NSF250RW 2017, který pilotuje Enea Bastianini.

Dalšími účastníky jsou Niccolo Antonelli a Bo Bendsneyder (Red Bull KTM Ajo), stejně jako tým Aspar s motocykly Mahindra MGP3O 2017 - jezdci jsou Lorenzo Dalla Porta a Albert Arenas. Nechybí ani Leopard (motocykly Honda pilotují Joan Mir a Livio Loi), RBA (KTM pak Juanfran Guevara a Gabriel Rodrigo). Debut s motocykly KTM bude absolvovat World Wide Race (Platinum Bay Real Estate), kde letos pojedou Marcos Ramirez a Darryn Binder, zatímco za CIP Moto se na dvou motocyklech Mahindra představí Manuel Pagliani a Marco Bezzecchi.

Premiéru zde má Max Racing Team od Maxe Biaggiho, v šampionátu CIV Moto3 budou dva motocykly Mahindra pilotovat Alessandro Delbianco a Davide Baldini, tým LaGlisse z CEV Moto3 jede ve složení Riccardo Rossi a Andrea Cavaliere.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama