Komentáře k článku Šťovíček rozprodává majetek Autoklubu zpět na článek →

  • Nepřihlášený Derny Úterý 17.října 2023, 20:13

    Tak se podívejme, co se ze Šťovíčka vyklubalo za "vykuka"!

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Středa 18.října 2023, 06:58

    To sou takový "devadesátky". Četl sem text a ani mě to nijak nepřekvapilo. Asi proto, že se takový "hospodaření" děje v této zemi už 30 let. Chtělo by se říct "doufám že to policie prošetří". Jenže než k tomu dojde, bude autoklub sídlit pod mostem. Sem akorát zvědav, jaký tahke "kauza" bude mít dopad na závodění Salače. Bylo by zajímavý znát zdroje financování jeho ježdění v moto2.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Petr Šťovíček Středa 18.října 2023, 07:58

    No ono když bratr pana Šťovíčka financuje černou díru fotbal v Milíně kde náklady na hráče jako Štěch Kadlec Mazuch nebo Soldan jdou do desítek tisíc měsíčně. A pak si bubnuje jak šílenec včetně veřejného používání omamných látek tak už se nedivíme kde na tyto parády a přehlídky fotbalistu Milina Petr Šťovíček své finanční prostředky získává. Zejména pak když pokladna města Milina je zatížena dluhem přes 100 000 000 Kč. Doufáme že tyto věci brzo ukáží co je doopravdy rodiny klan Šťovičku za zloděje a tuneláři.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Středa 18.října 2023, 09:28

    Člověk nemusí být insider,aby mu bylo jasné, jak Šťovíček hospodaří. Kamarádšafty s bratrem, kšefty dohozené vlastní společnosti...to jsou veřejně známé věci. Každopádně tedy ve světle informací z tohoto článku, pokud je to byť jen částečně pravda (letadla, limuzína, řidič, dary v době zadlužení atp... Mne překvapuje, že ještě nedošlo k nějakému trestnímu oznámení. Ale možná jsem naivní a de jury je vše v pořádku a nikdo neprovedl nic nezákonného.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 19.října 2023, 17:23

    Fuj, ksindl...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Alex Neděle 22.října 2023, 23:35

    Vážení, to se musí Staša či Šťastný v hrobech obracet, kdyby viděli, kam to dopracovali Šťovíček s Abrahámem st. Jeden ve spolupráci s povedeným bratříčkem tuneluje Autoklub a druhý poslal "do kopru" brněnský automotodrom. A to se Abrahám ml. nestydí veřejně komentovat závody Moto GP na Novasportu a hrát si na odborníka, když mu jeho veškerou profi motokariéru financoval mafiánskej fotřík z peněz vytunelovaných z brněnskýho automodromu - za to se budou oba smažit v pekle - boží mlýny sice melou pomalu, ale jistě...

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama