Komentáře k článku Smlouva se Zarcem předčasně ukončena zpět na článek →

  • Nepřihlášený Plastky266 Pondělí 12.srpna 2019, 08:40

    Popravdě kdo se tam požene... Zarcovi KTM možná ukončila kariéru a kromě Paula E. to moc nikomu nejede. No Olivera je nadějný... A moc volných zkušených jezdců také není... Tedy spíš nikdo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Pondělí 12.srpna 2019, 08:50

    Nedělejte ze Zarca poloboha. Loni na Yamaze to bylo hodně "Hit & miss". Když měl den rval se o pódium, když ne tak jezdil za 10. flekem. KTM sice zatím není špic mezi hroty, ale pod vlak bych je neházel.

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 12.srpna 2019, 08:58

    KTM nikoho nemá? A co Hanika. Ten by na tý vráně určitě zajel líp jak Zarco. A že by si tu motorku zasloužil asi není pochyb. KTM by si tím koupila odpustek za podraz kterej na Karla udělal Ajo v moto3. ;o)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Pondělí 12.srpna 2019, 09:02

    -> Unavix: Začínám tě podezřívat, že ty a pan Johánek jste jedna a ta samá osoba. :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 12.srpna 2019, 09:25

    @Georgio88 a kdo je pan Johánek? Co je špatného na tom, že by tam mohl jít Hanika? Rychlej je dost, tak proč ne?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Pondělí 12.srpna 2019, 09:50

    -> Unavix: Klídek. Pořádně se nadechni nosem a zavzpomínej jak to dopadlo, když za KA17 měl jet ondra Ježek. Myslíš, že by Dorna dovolila aby se KH98 přiblížil k motorce MotoGP blíž než na 5 metrů? nehledě na to, že je zástup lidí, kteří by KTMku ukamenovali ojrama za to, aby tam mohli jet. Osobně bych tipoval RB KTM: Oliveira, P. Espargaro, Tech3 KTM: Binder, Syahrin/Simeon/Kallio. Jen můj odhad.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Pondělí 12.srpna 2019, 13:58

    Moc nechápu proč by DORNA měla mít něco proti licencovanému závodníkovi. Každopádně Káju Haniku bych raději viděl na nějakém satelitu BMW ve WSBK. Zarco je dobrý jezdec, hold si s KTM nesedl. Na druhou stranu to byla KTM, která ho vehementně chtěla a přetáhla od konkurence. Divný to svět v KTM ?!?! Každopádně to, že Zarco se vyvázal může znamenat jen to, že lano dostal, takže další škatulata hýbejte se v MOTOGP a WSKB.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Timo Pondělí 12.srpna 2019, 16:38

    Dorna francouze uz ma a jakyho..nicmene KTM muze byt v klidu ma totiz RedBull program a ten ma tedka pod smlouvou nejvetsi talenty nebo mistry sveta z nizsich trid..Martin, Binder, Oliveira atd...

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama