Reklama

Senzace: Randy Krummenacher 2017 v WorldSBK!

Nový tým v WorldSBK Puccetti Kawasaki se pro příští sezónu rozhodl pro Randyho Krummenachera proti italskému jezdci Davide Giuglianimu, aktuálně v MS-Superbike v Top-4.

Od května bylo jasné, že Puccetti Racing pojede s motocyklem Kawasaki ZX-10R MS-Superbike v roce 2017. Nejdříve ale odřekl Marco Melandri a rozhodl se pro tovární tým Ducati. Potom byl horkým favoritem na uvolněné místo Davide Giugliano. Ovšem 2017 nepojede u Puccettiho tento Ital, nýbrž současný jezdec týmu v WorldSSP Randy Krummenacher, před závodem na Lausitzringu na druhém místě v tabulce WorldSSP.

Krummenacher měl na sezónu 2017 celkem tři velmi zajímavé nabídky: Zůstat u Puccettiho v týmu MS-Supersport, nebo odejít k Yamaze do nového továrního týmu, nebo s Puccettim postoupit do MS-Superbike.

Jak píší italské weby o tomto nečekaném «vyšachování ze hry» Davide Giugliana, tak Švýcar Krummenacher přinesl do týmu Manuela Puccettiho na příští sezónu takový balík sponzorských peněz (ostatně «Krummi» si platil kompletně i letošní sezónu v WorldSSP), že Puccetti tím rázem vyřešil všechny finanční problémy...!



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama