Reklama

Scott Redding testoval Ducati Panigale V4 R

Bývalý pilot MotoGP Scott Redding pojede, jak naši pravidelní návštěvníci webu Motoforum.cz vědí, v sezóně 2019 BSB British Superbike. Nyní v Jerezu poprvé tento motocykl testoval.

Ovšem stroj ještě nebyl v konfiguraci BSB, nýbrž WorldSBK po předchozích testech. 30. listopadu na okruhu Jerez de la Frontera seděl Redding (4. ledna mu bude teprve 26 let) poprvé na superbikovém motocyklu. Místo elektroniky MoTec je používána ECU Magneti Marelli a testovaný motocykl byl zapůjčen z týmu Aruba.it Ducati, který začátkem týdne testovali Chaz Davies a Alvaro Bautista.

Redding má na svém kontě v závodech Grand Prix 4 vítězné závody a celkem 18 pódiových umístění. Více-mistr světa Moto2 z roku 2013 pojede v následující sezóně za tým Be Wiser PBM s motocyklem Ducati Panigale V4 R jako týmový kolega Joshe Brookese, šampiona BSB 2015.

Šéftechnikem Scotta Reddinga bude Giovanni Crupi, který v sezónách 2016/2017 byl šéftechnikem Shane Byrneho, ještě s motocyklem Ducati Panigale R V2, když se Byrne stal dvě sezóny v řadě dvojnásobným šampionem BSB.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama