Reklama

Redding: Někteří moji týmoví kolegové byli kreténi

O Scottu Reddingovi je známo, že vždy říká naplno to, co si myslí. Rookie šampionátu WSBK hovoří o svých bývalých kolezích a myslí si, že bude v sezóně 2020 s novým týmovým kolegou Chazem Daviesem vycházet velmi dobře.

Debut šampióna BSB ve WorldSBK je očekáván s velkým napětím. Bývalý jezdec MotoGP Scott Redding velmi pravděpodobně silně probudí hodně stojatou vodu v šampionátu WSBK, která byla v posledních letech velmi poklidná. Před začátkem sezóny nové sezóny hovořil Redding o minulosti.

„Někteří z mých spoluhráčů byli kreténi,“ řekl Redding: „Ale také jsem měl dobré spolujezdce“. Podle Reddinga musí mít kolegové snahu o udržení dobré atmosféry v týmu.

Připomínám nepsané pravidlo motocyklového závodění: Důležité je porazit svého týmového kolegu! “Můžete se přesto chovat normálně mimo trať. Pokud jsem ho porazil, potřásl mi rukou a řekl «dobře odvedená práce», protože kdyby mě porazil, udělal bych to taky. Ale někteří jezdci to nedokáží provést. A pak spolu nevycházíme dobře, ale většina mých kolegů byla v pořádku“, ohlíží se britský jezdec za minulostí.

V Ducati se letos Redding setká s Chazem Daviesem. „Chaze znám už několik let. Když jsem byl mladší, jezdil jsem na jeho motokárové dráze. Vycházíme spolu dobře. Líbí se mi. ", okomentoval Redding svého krajana.

„Nemohu o něm říct nic špatného,“ řekl šampion BSB. „Byl v podobné situaci jako já a zvládl všechno bez velkého množství peněz. A je schopen jezdit dobře i s průměrným závodním materiálem.“



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama