Reklama

Nečekaná změna v týmu SAG

Překvapivá změna v týmu SAG Moto2 od Edyho Peralese. Úplně neznámý Malajsijec Kasma Daniel Bin Kasmayudin dostane místo v sedle motorky Nagashimy - a ne tedy, jak jsem včera prezentovali, druhý z CEV-Repsol Moto2 Španěl Hector Garzo.

Po nečekaném a hodně opožděném odchodu rychlého Japonce Tetsuty Nagashimy k týmu Red Bull Ajo Moto2 se musel majitel týmu ONEXOX TTKR SAG Edy Perales velmi rychle poohlédnout po náhradníkovi. Zájem mělo několik jezdců, kromě jiného také Domi Aegerter. Už se zdálo, že úspěšný bude vzhledem k věku druhý z letošního šampionátu CEV-Repsol a více-mistr Evropy Hector Garzo.

Během včerejška ale přišla překvapivá TZ týmu Stop & Go, že týmovým kolegou Remyho Gardnera bude Malajsijec Kasma Daniel Bin Kasmayudin. O tomto překvapivém angažování se dá říci jen jediné, nerozhodovalo zřejmě jezdecké umění, ale výše sponzorského příspěvku.

Jméno Kasma Daniel Bin Kasmayudin jsme poprvé zaregistrovali v Evropě v roce 2016, kdy se zúčastnil Master Yamaha Campu Valentina Rossiho na jeho ranči.

V právě ukončené sezóně absolvoval Kasma Daniel Bin Kasmayudin šampionát CEV-Repsol Moto2 a celkově v něm skončil v Top-10, když ale nasbíral pouhých 54 bodů a highlight slavil v prvním závodě v Aragónu, kde dojel druhý. Kasmayudin závodil za tým Dynavolt Intact Junior.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama