Reklama

Moto2 - Misano: Mattia Casadei pojede za Italtrans

Příští víkend se koná druhý závod Grand Prix Misano 2021, a v kubatuře Moto2 nebude místo zraněného Lorenzo Dalla Porty závodit Tetsuta Nagashima, nýbrž bude v Grand Prix debutovat Mattia Casadei.

Italtrans Racing Team oznámil včera, že jako náhradník místo Lorenzo Dalla Porty, který se musel podrobit operaci zraněného ramene, bude na okruhu Misano World Circuit Marco Simoncelli závodit při «Gran Premio Nolan del Made in Italy e dell’Emilia-Romagna» lokalmatador Mattia Casadei.

22-letý Ital je v padocku MotoGP známý především jako pilot MotoE, kde závodí za SIC58 Squadra Corse. Letošní sezónu MotoE uzavřel po třech pódiových umístěních na celkově šestém místě. 2015 a 2016 závodil v seriálu Red Bull MotoGP Rookies Cupu, potom převážně jezdil v italském šampionátu CIV kubatur Moto3 a Supersport 600.

V Portimão a ve Valencii (7. a 14. listopadu) bude motocykl Kalex týmu Italtrans opět pilotovat Nagashima. Na sezónu 2022 už tato italská stáje potvrdila dvojici Lorenzo Dalla Porta a Joe Roberts.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama