Komentáře k článku Moto2 2019: Folger s Tulovicem za Kiefer Racing (KTM)? zpět na článek →

  • Nepřihlášený David Čtvrtek 27.června 2019, 20:54

    Zajímavé, bohužel ten tým nikdy nepřinesl výsledky a Folger by si s jejich materiálem ani neškrtl, ale třeba KTM přijde s něčím novým.

    Reagovat
  • Nepřihlášený x Čtvrtek 27.června 2019, 21:16

    Ten tým nikdy nepřinesl výsledky? Opravdu? Titul s Bradlem, Kentem je málo? Že nepřinesl ted poslední tři sezony se není čemu divit. Aegerter už není tím rychlím jezdcem co býval a nováček Tulovic těžko bude jezdit top10 když s tím má problém i Binder. Navíc tam byly další potíže: špatný materiál (Suter), úmrtí Kiefera, nedostatek financí. Ted ta KTM oproti Kalexu taky není žádná výhra a i Speed UP je letos lepší. Kalex ale dominuje a to už od roku 2013 a nic se nezměnilo po příchodu k triumfu!

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Čtvrtek 27.června 2019, 21:29

    Bradl s nimi vyhrál titul před 8 lety - V roce 2011. V té době dominoval Suter, ale Kiefer měli Kalex a skončili jako jediný Kalex v top 10. Byl to excelentní podvozek a Bradl ještě lepší jezdec, Kiefer je od roku 2017 jen odlesk jejich bývalého já a jak říkáš - minulý rok jim před VC Malajsie zemřel Kiefer a dostavily se problémy s financemi. Aegerter se nemohl, nemůže a ani asi už nedostane do formy, nicméně dělal to nejlepší, co šlo. Tulovic je alespoň za mě skvělý jezdec, ale CEV Moto2 a Moto2 je úplně něco jiného a top 10 od něj ani nečekám, nicméně nějaký ten bod by urvat mohl. Stále si stojím za tím, že Folger potřebuje na nový rozjezd kvalitní materiál (jako u týmu Petronas) a ne tým, který má problémy s financemi a má podvozek, který je letos nejhorší (NTS nepočítám, ty jsou jen dvě a mají podprůměrné jezdce a co se Speed Upů týče, ty byly kvalitní dost dlouho a jejich výhoda je v nízkém počtu.)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pedro Čtvrtek 27.června 2019, 22:07

    David Máš pravdu, bohužel s KTM to je letos snad vtip. Tak nějak jsem doufal, že se Bradl vrátí do Moto2 a s Folgerem budou u Kiefer, kteří by přešli na Kalex - Německý tým, s německými jezdci a s německým motocyklem, ale Bosso to napsal nedávno dobře. Bradl se chce do MotoGP vrátit za každou cenu a má dobré vztahy s Hondou, nicméně víc Hond by bylo divné si představit, zvlášť když víme, jak dopadla EG MarcVDS.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Čtvrtek 27.června 2019, 22:14

    No jo, z obou bratrů Kieferových zemřel tehdy v Malajsii - říjen 2017 ten "chytřejší", tedy šéf týmu Stefan Kiefer a s týmem to šlo od té doby "z kopce." Z obou titulů MS (Bradl Moto2 2011 a Kent Moto3 2015 - kooperace s Leopardem Honda) nezbylo vůbec nic a tým vedený Jochenem Kieferem bojuje o přežití.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama