Reklama

MIE Honda Racing v Austrálii pouze s Takahashim

Tým Midori Moriwaki a Miloše Čiháka pojede v úvodním závodě v Austrálii pouze s jedním pilotem a tím bude japonský šampion All Japan Superbike 2017 Takumi Takahashi. Co se týká druhého jezdce, tak ten by měl být v následujících dnech představen oficiálně v rámci prezentace HRC.

Už už se zdálo, že týmovým kolegou Takahashiho bude Lorenzo Savadori z Itálie, ale ten dal nakonec očividně přednost roli testovacího pilota Aprilie v MotoGP a tak se vynořil opět na scéně Jordi Torres ze Španělska, který se mezitím upsal španělskému šampionátu CEV-SBK a týmu Laglisse Honda.

Jedno je ale jisté, tým MIE Honda Racing pojede v úvodním závodě sezóny 2020 pouze s Japoncem Takumi Takahashim a druhý pilot této česko-japonské stáje nastoupí do seriálu až ve španělském Jerezu - tedy ve třetím závodě sezóny, a v prvním evropském závodě.

Oficiální prezentace týmu «Honda Superbike World Championship» se uskuteční v pátek 21. února od 17.00 - 18.00 místního času na «Plaza Aoyama» a bude přenášena na YouTube přímým přenosem, jak anglicky, tak japonsky.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama