Komentáře k článku Johann Zarco 2020 s Ducati Avintia zpět na článek →

  • Nepřihlášený Jakub Středa 20.listopadu 2019, 10:16

    Stačí si poslechnou co Karel říkal dnes ráno na testech a z toho je jasné, že Zarco podepsáno nemá ale prý se může ještě stát cokoliv. Zátim ale Karel zůstává.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Sonik Středa 20.listopadu 2019, 10:18

    Tak to je super,tak doufam,ze jste spokojeny vsichni co jste tady plivali na Abrahama,je me jasny ,ze to neni top pilot,ale byl to cech a byl nas,v motogp je dalsi v nedohlednu

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bůh Středa 20.listopadu 2019, 10:29

    Dělal nám tam jen ostudu, takže je to pro nás jedině dobře :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Středa 20.listopadu 2019, 10:39

    Tak je to asi logické, Karel byl "do počtu" .... Je otázkou zda Moto2, nebo WSBK, nebo nic....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Středa 20.listopadu 2019, 10:51

    Abrahám nieje top pilot, ale je top pilot v CZ. Nejde len o jazdecké umenie ale aj o zázemie a možnosti ktoré má. Zoberte si takých Nemcov, koľko majú jazdcov v MotoGP? A aký sú úspešný? A čo si budeme hovoriť, ekonomická sila v DE je neporovnateľná s CZ&SK a predsa nemajú stabilného pilota v GP. Karel nejazdí zle a už vôbec nerobí hanbu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ugt3000 Středa 20.listopadu 2019, 10:55

    Fullgas1 - naprostý souhlas!

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Středa 20.listopadu 2019, 11:19

    Dle vyjádření Abrhama seniora jedná intenzivně o ukončení smlouvy s Avitií.... to asi vysvětluje vše.

    Reagovat
  • Nepřihlášený miramara Středa 20.listopadu 2019, 11:20

    Na jak dlouho to ten ubrečenej frantík podepsal, na půl sezony jak u KTM?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Středa 20.listopadu 2019, 11:28

    Zarco by měl mít dokonce podepsanou smlouvu přímo s Ducati, což by mohlo předznamenávat sezonu 2021 s továrním bike ať již v MOTOGP, nebo WSBK.... tvrdí fans z Itálie

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Středa 20.listopadu 2019, 11:45

    Ať to dopadne jak to dopadne, Zarco si myslím má už omezené možnosti v Moto sportu díky svému přístupu... Ne, že by mi to vadilo.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 20.listopadu 2019, 12:20

    Zarco alespoň narozdíl od Abrahama něco dokázal. Rok 2021 vidím tak, že Dovizioso od Ducati konečně odejde a pojede tam třeba Redding s Bautistou, zatímco Petrucci a bůh ví kdo pojedou WSBK. Kdyby Bautista nebyl dement, zůstal by s Ducati a 2021 by za ně určitě jezdil v tovarnim týmu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Středa 20.listopadu 2019, 12:42

    No Žádné co hlavn dokázal, že pro tým není posilou... A takoveho jezdce si brát do týmu... Mno a Bautista? Jaksi pro něj je to práce a pokud mu Ducati dává zlomek co jeho méně úspěšnému kolegovi... Není co řešit

    Reagovat
  • Nepřihlášený Marťan81 Středa 20.listopadu 2019, 12:46

    typicky české je si stěžovat, jak nás ostatní neberou vážně, že jsme jen Češi a podobný ubrečený plky, a já se ptám, jak nás svět má brát vážně, když se nebereme vážně ani sami mezi sebou a spousta lidí má dokonce radost, že Karel skončí na úkor nějakýho frantíka, který mu nebyl dost dobrý Tech3 pak ani tovární KTM a když se mu lidi v paddocku snaží zachránit prdel alespoň u Avintie tak se ofrňuje. Desítky dalších závodníků nedostanou nikdy šanci a dali by nevím co za sedačku u Avintie natož pak u tovární KTM. Ano Karel není nejlepší pilot na světě, ale rozhodně také není nejhorší , tak jak se ho někteří snaží prezentovat. Když někdo vyhrává závody, někdo musí dojíždět vzadu. Někdo se tam dostane díky nezpochybnitelnému talentu jako např. MM, DP26, CS27, VR46 apod. a někteří díky národnosti (Syahrin, Miller) nebo třeba díky tomu, že národní TV stanice koupí práva vysílání MOTOGP a s pomocí peněz, sponzorů a Dorny sežene / zaplatí sedačku v královké kubatuře (Simeon, Crutchlow). Je mi jedno jestli je Zarco lepší jezdec než Karel nebo není (asi je) ale Karel je kua Čech, je náš a ostudu tam rozhodně nedělá. Naučte se lidi už vážit sami sebe a začnete třeba u toho, že nebudete nadávat českým reprezentantům, ale budete je podporovat. Nebo si někdo myslí, že frantíci teď někde píšou, Zarco jdi do řitě a nech tam jezdit toho Čecha? Ne - každý národ si musí Vážit sebe a svých lidí. Musíme to dělat tak, jako to dělají tolik nenávidění Španělé - oni to totiž dělají nejlíp na světě a jen problém všech ostatních národů včetně našeho že to děláme blbě. Tlačí své jezdce do MS jak můžou a díky tomu mají tolik jezdců kolik mají. Čau

    Reagovat
  • Nepřihlášený Roman Středa 20.listopadu 2019, 13:07

    Marťan81 .. to co píšete má svůj smysl, sice mám na něco lehce rozdílný názor, ale lze s vámi souhlasit. Ale všichni tady diskutující zapomínáme na jednu důležitou věc... a to že Karla, ať již je jakýkoliv jezdec určitě nemůže bavit věčně dojíždět poslední!!!! Je to demotivující a nedůstojné a určitě ho to nebaví. A to je podle mě ta alfa a omega. Nemusí tam prostě být za každou cenu. A to je to co si na něm vážím a jeho odchod schvaluji.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Dobik Středa 20.listopadu 2019, 14:03

    Cau Fullgas,z jineho soudku, hele jsi to ty co jsi fotil letos v Brne po okruhu? Bavili jsme se spolu a chtel jsem poslat par fotek. Ozves se mi na meil? petandobias@post.cz ...diky

    Reagovat
  • Nepřihlášený Patrik Středa 20.listopadu 2019, 15:13

    Karel Abraham starší neřekl že intenzivně jednají o ukončení smlouvy řekl pouze že je to celé v jejich rukách...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 20.listopadu 2019, 16:03

    DORNA, IRTA a Ducati. Žádnej Abrahám SR. Je to dobře že platící už v moto GP nebude. Alpe, MMČR.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Středa 20.listopadu 2019, 17:00

    Dobik písal som mail.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 20.listopadu 2019, 17:10

    Jak platici uz v motogp nebude? Myslis, ze Rabat nic neplati? Zarco nejspis taky bude muset nejakou kacku donest....

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 20.listopadu 2019, 17:31

    No ale Rabat je zase mistr světa Moto2, Abraham nikdo :D Stejně Rabat u té Avintie zkysne, vybral si špatný tým a plácá se s nimi už roky a furt nic. Ten z MotoGP odejde bez bedny.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Plastky266 Středa 20.listopadu 2019, 21:00

    Ježíši, když už k tomu chcete kecat zjistěte si o čem to je. Jednak Rabat si nic nevybral ale otec koupil a zaplatil. Druhak většina co tam je je tam za prachy. V motoristickém sportu musíš zaplatit, pak teprve rozhodne talent...

    Reagovat
  • Nepřihlášený PS Čtvrtek 21.listopadu 2019, 08:36

    A ty informace o ofrňování bereš kde? Já jsem velmi blízký člověk Johanna Zarca a nikdy nos neofrňoval, byl vděčný za TECH3 a taky tam měl skvělé výsledky. Jenže TECH3 skončil s Yamahou a spojil se s KTM. A když dostal nabídku továrny KTM před satelitem v rámci konce smlouvy u TECH3, tak co by sis asi ty vybral??? Tovární stroj, nebo satelitní? Je to sport jako každý jiný a každý chce dosáhnout těch nejlepších výsledků a těch může dokázat jen na nejlepších strojích. Takže nekomentuj někoho, koho osobně neznáš, neznáš důvody přechodů a rozhodnutí. Takhle se ofrňuješ ty a komentuješ něco jen na základě povrchních informací. Je spousta věcí na pozadí, o kterých ty ani nevíš a ve kterých se zachoval čestně. Stále je to vynikající závodník, který dělá sport čestně a zodpovědně a který může MotoGP více zatraktivnit. Bohužel vlastností "fanoušků" je, že sláva je pomíjivá. Můžeš být dobrý jak chceš, ale jakmile jedna sezóna ti nevyjde z nějakého důvodu, tak jsi prostě nafrněný a budižkničemu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený z Čtvrtek 21.listopadu 2019, 08:56

    Zas takovej talent Zarco asi nebude, kdyz jezdil tuzku na KTM, a prijde tam Lecuona, kterej na tom nikdy nesedel, a hned jezdi 15. mista. Mel vydrzet, a posouvat se.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Capan Čtvrtek 21.listopadu 2019, 13:07

    Zarco dal 2 tituly v pomerne vyrovnanej triede,čo sa techniky týka.To sa dá aj bez talentu? Určite poznáš ten pocit,keď vieš,že je to celé zle. Zrejme ho zažíval na KTM.Nakoniec dobre aj pre KTM,že ukončil predčasne. Takto ani jedna strana nestráca zbytočne čas.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 21.listopadu 2019, 16:40

    Me je jedno, kolik dal titulu v moto2. Quartararo nedal zadnej, a jak jezdi. A jo, on ma ale tu nejvic nejlepsi motorku, strojecek, ze? Je me Zarco ukradenej, nerikam, ze by byl spatnej pilot, ale ze by byl nejak moc talentovanej, to teda ne.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 21.listopadu 2019, 22:00

    Na speedweeku už je to nějakou minutu vyřešené ....

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama