Komentáře k článku Joan Mir vyhrál první závod sezóny 2017, 20. Kornfeil zpět na článek →

  • Nepřihlášený ! Pondělí 27.března 2017, 09:45

    Prijemne prekvapil vykon Sasakiho, v prvnim zavode se nikam nehnal, neblbnul, az do par kol pred koncem se drzel v prvni skupine a ucil se. Pak mu asi odesli pneu, nebo zvolnil protoze vedel ze dopredu to nema nejakej valnej smysl a za nim je mezera dost velka, muze to dotahnout vysoko!

    Je mne trochu lito Antonelliho, ten kluk je mladej a rychlej, bohuzel k Ajovi prisel jako dvojka a jak je znamo, Ajo jede vzdy jen na prvniho jezdce (a na jednu motorku). Verim vsak, ze Antonelli ukaze ze si zaslouzi byt tim prvnim!
    Bendsnyder zajel ocekevane, na rostu vysoko (dostal motku c.1 po Binderovi), v zavode se propadal polem az spadnul uplne.

    Vsichni kdo sli z RBRC jako vitezove k Ajovi, byli az na druhe koleji. Jednicku si Ajo do tymu vzdycky "koupil", na to dojel i nas Karel Hanika, kterej je tento rok diky tomu uplne bez sedacky.

    Doufam ze se ostatni z toho pouci a nebudou k Ajovi chodit, ti co z RBRC presli do jineho tymu v Moto3, mohli dal rust a tym se jim venoval - Bastianini, Di Giannantonio, Martin, Mir ...

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama