Reklama

Jakub Kornfeil: Od konce... až kam?

Do prvního ze čtveřice zámořských závodů Velké ceny Thajska na okruhu v Buriramu, odstartuje Jakub Kornfeil až z předposlední řady startovního roštu, kde mu bude dělat společnost Jihoafričan Darryn Binder, ale taktéž i druhý český jezdec ve startovním poli a zároveň týmový kolega Filip Salač.

Oba dva čeští jezdci závodící za stáj Redox PrűstelGP sice postoupili do druhé části sobotní kvalifikace, nicméně jejich vybojované pozice, tedy v Jakubově případě místo patnácté, bylo penalizací udělenou již po pátečním prvním volném tréninku překvalifikováno posunem o 12 pozic na gridu zpět.

Jakub Kornfeil: „Dnešní ráno na nás čekal mokrý trénink a snad i díky tomu jsme postoupili přímo rovnou do druhé části kvalifikace, v jejímž závěru mi tak trochu chyběl pořádný slipstream v posledním kole, s nímž bych dosáhl rychlejšího času a i těch pár pozic by pak bylo k dobru. Je to ovšem tak jak to je, nyní se musíme zaměřit jen na samotný závod. Já se cítím dobře, motorka je taky připravená, jediné co je potřeba rozhodnout jakou gumu pro závod zvolíme.“



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama