Reklama

Ex-piloti GMT94 už mají angažmá

Ještě před letošním finále EWC bylo jasné, že tým GMT94 Yamaha v příští sezóně nebude v tomto šampionátu startovat a tak tři skvělí a rychlí piloti budou volní. Brzy se ale jejich angažmá na sezónu 2019 vybarvilo, šampionát EWC 2018/2019 totiž začíná už v září závodem Bol d´Or.

Jednalo se o trojici jezdců týmu GMT94 Yamaha David Checa, Mike di Meglio a Niccolo Canepa, která jen těsně prohrál boj o titul světového šampiona 2017/2018 s trojicí F.C.C. TSR Honda France v sestavě Josh Hook, Freddy Foray a Alan Techer.

Ex-mistr světa 125-tek Mike di Meglio přejde právě k tomuto týmu Hondy, kde nahradí Alana Techera a bude tak ve složení Josh Hook, Freddy Foray a Mike di Meglio obhajovat titul mistra světa EWC.

SRC Kawasaki si zajistila služby mladšího z bratrů Checových Davida a tento tým se ve složení Randy de Puniet, Jérémy Guarnoni a David Checa pokusí o zisk titulu mistra světa.

Konečně Ital Niccolo Canepa zůstane věrný motocyklu Yamaha a pouze změní stáj, když pojede za YART Yamaha jako týmový kolega Australana Broca Parkese a Němce Marvina Fritze, když nahradí mladého Japonce Takuyu Fujitu, který se s evropským prostředím nedokázal vůbec vypořádat.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama