Komentáře k článku Enfant terrible Romano Fenati pomáhá obětem zemětřesení zpět na článek →

  • Nepřihlášený Filla Sobota 17.září 2016, 23:14

    Já ty jeho šéfy nechápu. I kdyby tomu šéfovi týmu fakt liskl, dalo se to řešit v klidu a vyříkat si to. Takhle dobrej jezdec se nevyhazuje. A jestli Doktor nějak bránil v jeho dalším angažmá, tak sou ti magoři vůči sobě ještě horší, než je možný si představit. Horký hlavy.

    Reagovat
  • Nepřihlášený fenati Neděle 18.září 2016, 17:01

    Tak jednak je otazka do jake miry je to pravda (ona prava lidska podoba Fenatiho) a jak moc je to jen obycejne PR protoze nema do ceho pichnout a pote jeho eskapade ve VR46 si potrebuje splhnout nejen u verejnosti ale zejmena u sponzoru. Co se tyka jeho vyhazovu, Fenati nebyl zadnej beranek na ktereho by si "nekdo" zasedl. V tymu nedelal zlou krev poprve. Ten kluk ma prilis velke ego ktere on sam nezvladal. A o tom jak moc je "dobrej jezdec" by se dalo polemizovat hodne dlouho. Za celou dobu co byl v Moto3 byly jeho vykony hodne nevyrovnane. Ze 79 zavodu mel "jen" 7 vitezstvi/15 podii (z toho 6 vitezstvi/15 podii s VR46), nejlepsi umisteni v sampionatu - 4. To je za 5 let pri jeho ambicich hodne malo, tem nejlepsim nestacil. Maximalne tak lepsi prumer. Prosral si to sam. Ani pristi rok v Moto3 necekam ze by neco zajel. Italie ma lepsi a mladsi jezdce.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Filla Neděle 18.září 2016, 21:18

    To jako chceš říct, že si to autor článku vycucal z prstu?! Zase nějakej chytrák, kterej ví všechno nejlíp. Určitě máš Brno pod 2:30!!!???

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama