Komentáře k článku Dodržoval se v Jerezu vůbec protokol Covid-19? zpět na článek →

  • Nepřihlášený unavix Pondělí 20.července 2020, 13:10

    Covid je jeden velký podvod který má umožnit celoplošné očkování a čipování lidí. Ve svém okolí znám jediného člověka který se nakazil, teplotu měl 3 dny. Neznám nikoho kdo na tuhle chřipku umřel.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Pondělí 20.července 2020, 14:55

    Jen taková poznámka. V populaci je určitý podíl (nevím přesně jestli to jsou procento/a možná spíš promile) lidí, kteří nemohou být očkováni a spoléhají na "herd immunity" a proočkovanost ostatních. Jak budou tedy očipováni tito jedinci?

    Reagovat
  • Nepřihlášený unavix Pondělí 20.července 2020, 21:40

    @Georgio88 - najdi si vyjádření těch který financovali "výzkum" koronaviru. Ti samí stáli za přesunem výzkumu z Fort Detrick do Wu-chanu. Z jejich vyjádření - očkování bude povinné. Kdo nebude očkován, bude omezen na svých právech (zákaz cestování, omezený vstup do obchodů, ke vzdělání apod). Pro lidi je potřeba zavést digitální bionický pas. Tedy čip v těle. Ten lze vpravit i těm kteří nechtějí či nemohou být očkovaní. A to že se s tím začne v USA je pouhý detail, protože za tím stojí globální hráči který tento záměr prosadí kdekoli ve světě. I v ČR mají své přisluhovače.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama