Komentáře k článku Alvaro Bautista vyhrál skandální závod v Argentině zpět na článek →

  • Nepřihlášený Sobota 12.října 2019, 23:04

    A proč vlastně nedostartovali ? Camier, Kiyonari a Cortese si teda neudělali dobrou vizitku, když ještě nemají smlouvy na příští rok. Melandri končí a Davies a Laverty si chtějí asi odpočinout nebo co :D Fakt k smíchu.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Sobota 12.října 2019, 23:13

    Kvůli podmínkám na trati, že povrch klouzal. Zajímavé je, že jezdci tří týmů nestartovali vůbec (GoEleven, Moriwaki Honda a GRT Yamaha), ale třeba u Ducati Bautista jel, Davies ne. Faktem však je, že Davies má fixní výplatu a to hodně vysokou, zatímco Bautista pouhých 250 000 fix a dalších 20 000 za každé vítězství.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Neděle 13.října 2019, 07:14

    Wsbk je fraška... Pokiaľ nepreberú pravidlá z bsb alebo stockové tak to bude nezaujímavé... A je hanba tých ktorí nastúpili do závodu. Trať má byť upravená a bezpečná. A nie zasraná a nebezpečná.

    Reagovat
  • Nepřihlášený miramara Neděle 13.října 2019, 12:49

    ,,Uvidíme, jaké sankce (tresty) vymyslí DWO, neboť tato stávka jistě nezůstane bez trestu pro stávkující jezdce." A co trest pro provozovatele trati?... vystupující olej z trati - která byla na některých místech položena ve středu!!!! nebo písek na trati??? Asi nový standart připravenosti trati na závod, bohužel si jezdci asi budou muset zvykat.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama