Komentáře k článku Ago varuje Rossiho: „Motocykl je sport pro mladé lidi“ zpět na článek →

  • Nepřihlášený Petr Čtvrtek 22.dubna 2021, 13:46

    a taky nezapomenout, ze Ago startoval ve vice tridach naraz, jak by to vypadalo, kdyby jel Vale moto2 i motogp naraz ???

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 22.dubna 2021, 14:42

    Dvě rozbité motorky, dvě nuly a dvě ostudy :-D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Fullgas1 Čtvrtek 22.dubna 2021, 14:49

    Ale zas taký Vale mal protekčne dodávané pneu a ostatný materiál. Akonáhle prišli jednotné pneu, tak hviezda stratila svoj absolútny lesk. Spomeňme si na sezónu keď myslím že to bol Barros, ktorý dostal novú rcv na posledné závody sezóny a Rossi mal zrazu zdatného konkurenta. Nemožno Valemu uprieť úspechy, ale ukázalo sa, že za rovnakých podmienok to bol kvalitný jazdec ako aj mnoho ďalších. Momentálne je kopec jazdcov rýchlejších a Morbideli na staršej motorke poraža Rossiho už druhú sezónu v rade.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Haha Čtvrtek 22.dubna 2021, 16:49

    Čo vy tu viete splietať za blbosti...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Čtvrtek 22.dubna 2021, 20:32

    A nejlepsi je, ze se Rossimu posmivaji takovi odbornici, kteri nikdy nesedeli na motorce, natoz aby nejakou meli. To je k smichu, a ze jich je, teoretiku nejchytrejsich :D

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pátek 23.dubna 2021, 03:39

    Ty nekonečný řeči o tom, jak ten kdo nemá motorku a nejezdí na ní i ve spánku, fakt nic nemění na tom, že Rossi je na tom v konkurenci s novou generací jezdců bídně. A neznamená to, pokud člověk není vyloženě hater, že by se tím zpochybňovaly jeho výsledky. Měl úžasnou kariéru.. ve svý éře byl jako dneska Márquez, po zdánlivým úpadku (Ducati) se mu ještě podařilo zaútočit na titul, a vzkřísit tak kariéru, ale v týhle sezoně podle mě zahazuje svoje vybudovaný jméno. Úplně zbytečně svádí nerovnej boj se svým stářím a mladíkama, který jsou z logiky věci fyzicky a duševně úplně jinde.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Derny Pátek 23.dubna 2021, 08:24

    To Nepřihlášený: Absolutní souhlas, výstižné a pravdivé. Přesně takový je i můj názor.

    Reagovat
  • Nepřihlášený jack Pátek 23.dubna 2021, 10:09

    Ja jsem ale presne miril na ty hatery. To jsou presne ti gaucovi odbornici, kteri neumi ani na kole, a maji asi velmi smutnej zivot - viz mcz - akro (jenda,fomax, karing..), capan (a asi jeho dalsich 10 profilu), josef58 (+ 10 jeho profilu), dementni doderoja (iq 35) atd.. Ale ppak jsou jeste jedni - Sleeper, kteri na moto jezdi, a mysli si, ze jsou lepsi nez Rossi :D . To, ze Rossi neni, co byval, vi asi kazdej.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Juvil Pátek 23.dubna 2021, 12:49

    Plně souhlasím z názorem Agostiniho, i v silničním motocyklovém sportu se má praktikovat umění odejít.

    Reagovat
  • Nepřihlášený ugt3000 Pátek 23.dubna 2021, 14:16

    Hlásím se mezi gaučový odborníky, nejsu ale tak významný a profil teda mám enom jeden... Doporučuji však ctěnému Jackovi, aby si přečetli stať Karla Čapka "Dvanáctero figur zápasu perem čili Příručka psané polemiky". Mimoděk použil hned několik figur.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama