Reklama

Změny ve startovní listině pro Portimao II

Předposlední Grand Prix v letošní sezóně bude mít několik změn ve startovní listině: Jednak se vrací po zranění několik jezdců, naopak někteří budou z důvodu zranění zase chybět a uvidíme i piloty s wild card.

V kubatuře MotoGP pojede místo zraněného #93 Marca Marqueze se startovním číslem #6 testovací pilot HRC Stefan Bradl - letos to bude už jeho 5. start v královské kubatuře.

V prostřední kubatuře Moto2 se s wild card a číslem #74 představí Polák Piotr Biesiekirski v týmu Pertamina Mandalika SAG EUVIC s motocyklem Kalex ve svém třetím letošním závodě.

Za tým Italtrans Racing bude startovat s #45 Japonec Tetsuta Nagashima při svém druhém letošním startu a to místo zraněného #19 Lorenzo Dalla Porty.

Po zranění se do Moto3 vrací třetí muž průběžné klasifikace Sergio Garcia s #11 z týmu Gaviota GASGAS Aspar.

Naposled jel s #2 Gabriel Rodrigo - Indonesian Gresini Racing - v Aragónu, nyní bude nazpět, tedy ve svém předposledním závodě v kubatuře Moto3. Ačkoliv zraněné rameno ještě není úplně v pořádku, tak se chce Argentinec Rodrigo důstojně rozloučit s nejslabší objemovou kubaturou.

Distancovaného #53 Denize Öncü - Red Bull KTM Tech 3 - nahradí i tentokrát #96 Daniel Holdago .

Místo #73 Maximiliana Koflera pojede v týmu CIP Green Power #66 Joel Kelso. Kofler měl totiž pozitivní test na Covid-19.

S druhou wild card se měl zúčastnit #64 Indonésan Mario Suryo Aji (v Misanu II P21) za tým Honda Team Asia. Ten si ale v úterý zlomil při tréninku nohu a tak pochopitelně startovat nemůže.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama