Reklama

Valentino Rossi: seriál The Doctor, The Boss (díl 5.)

Poslední díl ze seriálu o fenomenálním italském jezdci se jmenuje „The Boss“ neboli „Šéf“. V případě Valentina to má však dva významy.

První z nich je jednoznačné vůdčí postavení mezi jezdci královské třídy. Není mezi nimi žádný z nich, který by měl tak silnou fanouškovskou základnu jako má Vale. Jsou jich miliony po celém světě, po dvacet let hrdě nosí oblečení ve žluté barvě a pyšní se závodním číslem 46. Stojí při něm za každé situace, ať se mu daří nebo ne.

Druhé vůdčí postavení zaujímá v obchodním modelu, který je postaven na reklamním zbožím s označením „VR 46“ a které sídlí blízko jeho rodného města Tavulli. Kromě svého zboží má na starosti i propagační výrobky pro některé ostatní závodníky z pole MotoGP jako je třeba Marc Marquez, ale i sportovce ze zcela odlišných odvětví, fotbalové kluby a mnoho dalšího. Je také hlavou svého týmu Sky Racing Team VR46, kde podporuje mladé talenty na jejich cestě motocyklovým světem vzhůru. Většina z nich prošla jeho VR46 Academy.

1 2016 Valentino Rossi2Rossi AGV helma Rossi AGV helma1Rossi Bridgestone Valentino_Rossi_BehindTheScenes-01

Posledním dílem se tak vracíme zpět do jeho města Tavullia, mezi jeho blízké a kamarády, kteří nám zcela otevřeně popovídají, jaký je Valentino člověk mimo jeho závodnický život. Dozvíte se pár informací o jednom z nejúspěšnějších sportovců na světě, o fenoménu, který zbožňují miliony lidí, ale opravdu ho zná jenom pár nejbližších. Snad jej trochu lépe budeme znát i my.

Pokud vám unikly předchozí díly, tak se na ně můžete podívat. První z nich se jmenuje The Greatest of All Time, druhý vypráví o jeho fanoušcích a milovaném okruhu Mugello, třetí nás zavedl na jeho Ranch a ve čtvrtém jste se dozvěděli, proč má přezdívku The Doctor.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama