Reklama

V Portimau také bez Davida Almansy

Po Filipu Salačovi (Moto2) bude muset tento víkend kvůli zranění vynechat «Grande Prémio Tissot de Portugal» i jezdec kubatury Moto3 David Almansa. Pilot týmu Rivacold Snipers se ještě dostatečně nezotavil ze zranění ruky, které utrpěl v Kataru.

David Almansa neměl štěstí během první Grand Prix sezóny na Lusail International Circuit. Jezdec Rivacold Snipers Teamu havaroval během volného tréninku a utrpěl trojnásobnou zlomeninu levé ruky. Nepříjemná situace, protože Španěl se ještě plně nezotavil z předchozího zranění stejné ruky. Kvůli incidentu musel Almansa vynechat zbytek víkendu v Kataru.

Po návratu do Španělska byl Almansa operován Dr. Xavierem Mirem v nemocnici Universitari Dexeus v Barceloně. Přestože operace byla úspěšná a uspokojivá, tým Rivacold Snipers nyní oznámil, že druhý závodní víkend Grand Prix sezóny 2024, tedy příští víkend na Autódromo Internacional do Algarve v Portugalsku, přichází pro Almansu příliš brzy. Španěl tedy bude muset po první Grand Prix vynechat i druhou letošní GP.

Očekává se, že Almansa bude znovu přítomen během třetí Grand Prix sezóny v Austinu. Kdo bude nasazen jako náhradník v týmu Rivacold Snipers Team příští víkend v Portimãu, zatím nebylo oznámeno.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama