Reklama

U Petronasu se stále něco děje

V týmu Petronas SIC dojde i pro závod v Aragonu k několika změnám, týkajících se všech tří kubatur. A v týmu SIC se objeví dokonce úplně nový jezdec, jezdící dosud šampionát CEV-Moto3.

V «premier class» MotoGP dostane svou druhou šanci dosavadní pilot z Moto2 Jake Dixon a bude tak opět týmovým kolegou Valentina Rossiho.

Místo něho bude absolvovat svou premiéru v prostřední kubatuře Moto2 veterán z Moto3 John McPhee , týmovým kolegou bude lokalmatador Xavi Vierge.

A Skota McPheeho naopak nahradí v Moto3 Rookie Grand Prix Syarifuddin Azman. Ten dostal tento start jako prémii za vítězství v závodě CEV v Catalunyi, kde letos absolvuje svou čtvrtou sezónu (včetně ETC). Kuriozitou je jeho číslo #63, které kdysi používal jeho krajan a bývalý pilot této stáje Zulfahmi Khairuddin. Talentovaný Syarifuddin Azman tak bude týmovým kolegou Darryna Bindera.

Týmový principál Razlan Razali říká otevřeně: „Nacházíme se v hodně dynamické fázi našeho týmu. Naši jezdci a noví talenti tak mohou dostat nové příležitosti a ukázat své skutečné niveau.“



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama