Reklama

Testy WorldSBK v Jerezu

Ve dnech 24./25. ledna budou piloti šampionátu MS-Superbike poprvé letos testovat a to na okruhu Circuito de Jerez na jihu Španělska. Podívejme se na účastníky testu:

Poslední týden v únoru začíná v Austrálii letošní mistrovství světa motocyklů co nejvíce podobných těm sériovým. Ještě předtím bude velká většina stabilních jezdců testovat 6 dní: 24./25. ledna v Jerezu, 29./30. ledna v Portimao a 19./20. února Dorna-Test na Phillip Islandu.

Většina jezdců, kteří změnili své motocykly oproti minulé sezóně, už na snových strojích jezdila. Pouze Philipp Öttl měl ve Valencii k dispozici v minulých dnech sériový motocykl Yamaha R1. Teprve v Jerezu pojede 27-letý Němec poprvé za svůj nový tým GMT94 Yamaha.

BMW se představí na jihu Španělska se šesti jezdci, stabilní piloty jsou Michael van der Mark, Toprak Razgatlioglu, Scott Redding a Garrett Gerloff; doplní je oba testovací jezdci Sylvain Guintoli a Bradley Smith.

Z 23 stabilních jezdců budou v Jerezu chybět pouze tři: Bradley Ray (Yamaha Motoxracing) a také Tarran Mackenzie a Adam Norrodin (Team Petronas MIE Honda).

Účastníci testu v Jerezu 24./25. ledna:

Kawasaki: Alex Lowes, Axel Bassani

Kawasaki Puccetti: Tito Rabat

ROKiT BMW: Michael van der Mark, Toprak Razgatlioglu

Bonovo action BMW: Scott Redding, Garrett Gerloff

BMW-Testteam: Bradley Smith, Sylvain Guintoli

Marc VDS Ducati: Sam Lowes

Barni Spark Ducati: Danilo Petrucci

Aruba.it Ducati: Alvaro Bautista, Nicolo Bulega

Go Eleven Ducati: Andrea Iannone

Motocorsa Ducati: Michael Rinaldi

GMT94 Yamaha: Philipp Öttl

GYTR GRT Yamaha: Domi Aegerter, Remy Gardner

Pata Yamaha: Jonathan Rea, Andrea Locatelli

Honda: Iker Lecuona, Xavi Vierge



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama