Reklama

Perfektní týmová spolupráce: Brad Binder & Bendsneyder

V Silverstone měl tým Red Bull KTM Ajo všechny důvody k oslavám. Brad Binder vyhrál a svůj náskok v MS zvýšil o 25 bodů. A Rookie Bo Bendsneyder se poprvé postavil na pódiové stupně.

Brad Binder vyhrál závod MS-Moto3 v Silverstone, za ním se umístil Francesco Bagnaia (Mahindra) a Jihoafričanův týmový kolega Bo Bendsneyder, který se tak poprvé postavil v GP na stupně vítězů. Jihoafričan má nyní náskok 85 bodů v celkové klasifikaci a jelikož ve zbývajících šesti závodech sezóny se bude rozdělovat maximálně 150 bodů, tak by se Brad Binder z týmu Red Bull KTM Ajo mohl stát už v Aragónu mistrem světa.

Bylo to Binderovo už čtvrté letošní vítězství a jeho první trumf po hattricku Barcelona, Le Mans a Mugello.

Toho vítězství by možná Binder nebyl schopen dosáhnout bez skvělé týmové spolupráce s týmovým kolegou Bo [Bendsneyder], který se zcela obětoval ve prospěch týmu.

Bo Bendsneyder, suverénní vítěz Red Bull Rookies Cup 2015 jel celý závod v Silverstone pro tým a snažil se největší konkurenty Brada Bindera prostě setřást. Tento jeho výkon byl nakonec odměněn třetím místem v cíli pro 17letého Nizozemce.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama