Reklama

Northgate novým sponzorem továrního týmu Mahindry

Mapfre jako sponzor skončila, Jorge Martinez tak hledal novou firmu, která by financovala závodění továrního týmu Mahindra v Moto3. Zatím se pro GP Velká Británie objevila firma Northgate, která pronajímá především transportní automobily.

Firma Northgate PLC je na čele žebříčku pronájmu automobilů ve Velké Británii, Irsku a Španělsku, když má k dispozici skoro 100.000 aut. Pro British Grand Prix v Silverstone bude poprvé fungovat jako hlavní sponzor továrního týmu Mahindry Moto3 od Jorge «Aspar» Martineze.

«Aspar» vyhrál 2016 v Assenu se svým továrním týmem Mahindra a pilotem «Pecco» Bagnaiou dokonce závod MS. Naposled zazářil jeho týmový kolega Jorge Martin ve Spielbergu a v Brně umístěními P6 a P4.

Bagnaia je v MS-Moto3 aktuálně v Top-5, když má na svém kontě další tři podia v letošní sezóně.

Northgate má aktuálně přes 100 filiálek a zaměstnává přes 3000 pracovníků. Firma vznikla v roce 1981 a pronajímá na krátkodobé smlouvy firmám transportní auta. Je hodně flexibilní a management firmy je schopen nabízet svá vozidla bez dlouhodobých smluv. Ve Velké Británii a Irsku už je 77 poboček firmy Northgate s 53.000 vozidly. Northgate España má zatím 24 poboček s více než 40.000 automobily.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama