Reklama

Místo Savadoriho pojede Julian Simon

Brutální crash pilota týmu Milwaukee Aprilia Lorenza Savadoriho ve druhém thajském závodě MS-Superbike se bohužel neobešel bez následků. Ačkoliv od této události už nějaký čas vypršel, tak italský jezdec je stále zraněný a v Aragónu místo něho pojede Španěl Julian Simon.

V 7. kole druhé jízdy v Buriramu / Thajsko začala Savadoriho Aprilia RSV4 ztrácet olej a kvůli tomu dostal italský jezdec hrůzostrašný highsider, byl doslova ze svého motocyklu katapultován a dopadl z výšky na asfalt, přičemž díky helmě se nestalo nic tragického. Přesto není schopen 23-letý Ital závodit a při prvním evropském závodě na okruhu MotorLand Aragon ho nahradí zkušený španělský jezdec Julian Simon - mistr světa 125 ccm z roku 2009, který den po závodě oslaví své 30. narozeniny.

Ten po ukončení činnosti týmu QMMF nesehnal místo na startovním roštu MS-Moto2 a stal se ridding coachem Esteve Tito Rabata. Nyní se ale s jeho starty jako náhradníka doslova roztrhl pytel. V Kataru jel v týmu Garage Plus Interwetten místo Španěla Ikera Lecuony v MS-Moto2, nyní nahradí v MS-Superbike Savadoriho.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama