Reklama

KTM v Brně: Další test MotoGP

Na Masarykově okruhu v Brně absolvoval tým KTM-MotoGP v sestavě Mika Kallio a Karel Abraham předposlední test, než se Fin Kallio představí při sezonním finále ve Valencii se zbrusu novým motocyklem RC16.

Tři týdny po testech v Aragón nastoupil tovární testovací tým KTM v Brně k dalšímu dvoudennímu testování, aby pokračoval na Masarykově okruhu v další přípravě před svým vstupem do MS-MotoGP 2017. Byl to už třetí test s motocyklem RC16 na Masarykově okruhu, celkem se uskutečnilo na různých evropských drahách jedenáct testů!

Při oficiálních testech v Rakousku na Spielbergu ve dnech 19. až 20. července byli na okruhu Red Bull Ring motocyklem KTM doslova šokování: V přímém střetnutí s jinými piloty MotoGP byl testovací jezdec Mika Kallio dokonce rychlejší než tovární pilot Aprilie Alvaró Bautista.

Za tři týdny bude KTM absolvovat ještě třídenní testování na okruhu Ricarda Torma a potom už nastoupí Mika Kallio s wild card do samotného závodu.

Při oficiálních testech IRTA po závodě GP Valencia pak budou poprvé pilotovat motocykl RC16 tovární jezdci Bradley Smith a Pol Espargaró.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama