Reklama

KTM GP Academy s Masiou, Holgadem, Öncüem a Fernandezem

KTM GP Academy bude v příští sezóně mít čtyři členy, kterými jsou tito hodně talentovaní piloti: Jaume Masia, Dani Holgado, Deniz Öncü a Adrian Fernandez.

Ziskem titulu mistra světa pro Rookieho Grand-Prix Pedro Acostu se stal mistrem světa v Moto3 potřetí někdo z jezdců týmu Red Bull KTM Ajo. Před Acostou to byli Němec Sandro Cortese 2012 a Jihoafričan Brad Binder 2016.

Nyní oznámila KTM GP Academy svou sestavu na příští sezónu. Členy 2022 budou z týmu Red Bull KTM Ajo Jaume Masia a nově příchozí Dani Holgado. Deniz Öncü a Adrian Fernandez vytvoří tým Red Bull KTM Tech3.

21-letý Španěl Masia ve své první sezóně s týmem Red Bull KTM Ajo potvrdil, že je konkurence schopný, celkem má ve své kariéře na svém kontě čtyři vítězství, šest pódiových umístění a čtyři Pole-Position.

Holgado na sebe upozornil svými výkony v seriálu Red Bull MotoGP Rookies Cup – celkově třetí - a v MSJ Moto3, kde je aktuálně lídrem šampionátu. Při svých třech startech v MS-Moto3 dojel dvakrát v bodech.

„Jaume Masia a Deniz Öncü už pro nás závodili a mladí jezdci Dani Holgado a Adrian Fernandez jsou Top-talenti v této kubatuře. Celý jmenovaný kvartet má obrovský potenciál.“, říká boss KTM GP Academy Aki Ajo.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama