Reklama

Hector Garzo KO, místo něho Alonso Lopez

V týmu Pons Racing došlo pro závod Grand Prix Německa ke změně jezdce. Hectora Garzó, který se stále zotavuje ze zranění v Katalánsku, nahradí Alonso López, tedy pilot šampionátu CEV Moto2.

Pons Racing se musel pro Sachsenring ohlédnout po náhradníkovi místo stále ještě zraněného Hector Garzó. Majitel týmu Sito Pons nemusel hledat dlouho a vybral si Alonsa Lópeze. Ten je aktuálně va šampionátu CEV-Repsol, tedy v ME-Moto2 na druhém místě.

Je to nová příležitost pro bývalého jezdce Moto3, který letos už debutoval v šampionátu prostřední kubatury v Le Mans v týmu SpeedUp, když nahradil zraněného Montellu. Nyní tedy bude týmovým kolegou Manziho.

Toto rozhodnutí bylo učiněno po dohodě s pilotem, neboť zranění Garza je stále hodně bolestivé. Jen připomínám, že Garzp po pádu v Montmelo utrpěl několik popálenin druhého stupně na pravé noze.

Pro Alonso Lopéze to tedy bude další příležitost v MS-Moto2, zatím jezdí velmi dobře CEV-Repsol za tým Boscoscuro Talent Team Ciatti, kde získal v pěti závodech celkem pět pódií za týmovým kolegou Aldeguerem.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama