Reklama

Giacomo Agostini: Čtyři až pět kandidátů na mistra světa

Legenda MotoGP a 15ti-násobný mistr světa Giacomo Agostini vidí čtyři až pět kandidátů na titul mistra světa 2016 a také hovoří o vztahu mezi Valentinem Rossim a Marcem Márquezem.

Giacomo Agostini, který sám má na svém kontě celkem 15 titulů mistra světa a stal se osmkrát šampionem královské kubatury, se vyjadřuje v následujícím článku o nadcházející sezóně MotoGP, která začne závodním víkendem v Kataru ve dnech 17. až 20. března.

„V posledních letech jsme zažili velmi napínavé závody, ale nic nebylo napínavější než mistrovství světa MotoGP v loňském roce. Myslím si, že v tomto roce uvidíme opět velmi skvělé show, při kterém bude o titul bojovat čtyři až pět jezdců“, je názoru „Ago Nazionale“.

Skvělý a výjimečný pilot, který sám vyhrál 122 závodů Grand Prix, se také vyjádřil ke vztahu mezi Valentinem Rossim a Marcem Márquezem, když se oba dva v roce 2015 utkali nejen na okruzích, ale také verbálně: „Rád bych viděl od obou více respektu mezi oběma, to je totiž pro mě to nejdůležitější. Nemyslím si, že mezi dvěma rivaly v našem sportu může existovat nějaké přátelství, ale důležité je navzájem se respektovat, to pak může vést ke skvělému závodění a doufám, že to také zažijeme“.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama