Reklama

Deniz Öncü úspěšně operován

Deniz Öncü má za sebou úspěšnou operaci levé ruky. Jezdec Red Bull KTM Ajo Moto2 byl v pondělí operován v Antalyi kvůli zranění, které utrpěl před pár dny při havárii během tréninku v rodném Turecku. Utrpěl zlomeninu levé ruky a zápěstí.

Deniz Öncü spadl minulý pátek během tréninku se svými krajany Toprakem Razgatlioglu, Bahattinem Sofuoglu a svým bratrem Canem na soukromém okruhu jejich společného mentora Kenana Sofuoglu. Jezdec Red Bull KTM Ajo Moto2 ohlásil tuto nehodu už před několika dny, i když povaha zranění (ruky) byla stále nejasná.

Nyní vyšlo najevo, že měl několik zlomenin na levé ruce a zápěstí a byla nutná operace. Tato operace proběhla minulé pondělí v nemocnici Lara Anatolia v Antalyi a provedl ji Dr. Özcan Koçanlı.

Tým Red Bull KTM Ajo Moto2 zprávu potvrdil v úterý odpoledne. Operace byla úspěšná a proběhla podle plánu, jak si můžete přečíst ve zprávě. Öncü směl opustit nemocnici v úterý a s rekonvalescencí začne doma. Jak dlouho bude zotavování trvat a jak dlouho bude turecký jezdec mimo provoz, nebylo uvedeno.

Příští Grand Prix se pojede o víkendu 28. až 30. června na okruhu TT Circuit Assen.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama