Reklama

Danilo Petrucci: Vinales? Rossi byl překvapen!

Pilot týmu Pramac-Ducati Danilo Petrucci se krátce vyjádřil k tomu, že 2017 bude jeho přímým rivalem trojnásobný mistr světa MotoGP Jorge Lorenzo a také k výkonům Mavericka Vinalese.

Danilo Petrucci bude mít 2017 k dispozici stejný motocykl jako tovární piloti Ducati Jorge Lorenzo a Andrea Dovizioso. „Od letoška už neplatí žádné výmluvy. Budu mít přímé srovnání s dvěma z absolutně nejlepších jezdců z MotoGP“, ví dobře Ital.

„Jorge jel teprve několik testů, takže je celá situace pro něho ještě neprůhledná. Myslím si, že Jorge ještě neukázal celý svůj potenciál. Musí si na Ducati ještě více zvyknout. S tímto motocyklem se dá jezdit hodně rychle, ale musí s ním zacházet trochu jinak. Musíš porazit svůj instinkt a postupovat metodicky, což jsou určitě vlastnosti, které Jorge má. Je to pouze otázka času. Vinales naopak obdržel motocykl, u kterého už všechno funguje“., je jasného názoru jezdec týmu Pramac Ducati, který si v interním souboji s Reddingem vybojoval na letošní sezónu motocykl Ducati 17.

A co říká Petrucci na skvělé Vinalesovy výkony? „Telefonoval jsem s Valentinem. On sám byl hodně překvapený tím, že je Maverick tak rychlý. Ale Vale rozkvétá během závodů. Já osobně ho vidím, že bude bojovat o titul mistra světa“, potvrdil Petrucci v rozhovoru pro «GPone».



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama