Reklama

Crutchlow o Bradlovi: "Je to ‘f***ing idiot’

Vítěz letošního brněnského závodu královské kubatury Cal Crutchlow nešetřil během Qualifying 1 gesty, které nebyly vůbec přátelské a jejich adresáty byly Stefan Bradl a Alvaro Bautista, tedy tovární piloti italské značky Aprilia. Taková gesta jsou normálně «odměňována» pokutou minimálně 300 Euro.

„Žádnou pokutu nedostanu, neboť jsem jen ukázal, co za idioty tito klauni jsou. Především ten Němec, je dobře, že jde pryč. Je to ´fucking idiot. Jedeš rychlostí 200 km/h a někdo se v ideální stopě producíruje a ještě se otáčí...Předtím jsme viděli, co se stalo mezi Iannonem a Hernandezem, a ti jeli rychlostí 25 km/h. V každém kole čeká ´especially the German´ v ideální stopě, protože sám nedokáže jet tu správnou Pace. A pokud bych pokutu dostal, tak ať ji zaplatí on.“, zuřil ve svém boxu Cal Crutchlow.

Celý problém ale měl ještě jinou epizodu: Ten ´zločinec´ zřejmě nebyl Stefan Bradl, nýbrž Alvaró Bautista. Neboť při jeho předjíždění byl prostě Angličan dlouhý na brzdy a dostal se mimo trať. Předtím ale zuřil svými gesty na Stefana Bradla.

Dle ex-mistra světa Moto2 Bradla je ovšem Crutchlow známý tím, že se rád rozčiluje a někomu nadává. A ve zmiňovaném časovém okamžiku se brněnský vítěz závodu MotoGP ještě nekvalifikoval do QP2, takže byl zřejmě hodně nervózní.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama