Reklama

Bude Lorenzo s Ducati ještě horší než byl Rossi?

Italská média mají samozřejmě hodně tučné sousto a bouřlivé téma: Bude Lorenzo s Ducati ve své první sezóně u této továrny ještě horší než byl Rossi v roce 2011?, kdy s Ducati debutoval právě on.

Valentino Rossi skončil v kvalifikaci prvního závodu sezóny 2011 na 9. místě - při svém debutu s motocyklem Ducati - když ztratil na Polesettera Stonera 1.500 sec. V závodě pak byl Rossi odmávnut na 7. místě se ztrátou 16.431 sec na vítěze, kterým se stal Australan Casey Stoner.

Jorge Lorenzo rovněž debutoval s Ducati na okruhu v Losailu, když skončil v kvalifikaci na 12. místě, na Polesettera Vinalese měl ztrátu 1.145 sec. V závodě samotném byl Španěl odmávnut na 11. místě se ztrátou 20.516 na vítězného Vinalese.

Ve své první sezóně u «červených» - tedy 2011 - se Rossi umístil celkově na 7. místě se ziskem 139 bodů, na mistra světa Stonera ztratil tehdy 211 bodů. A získal za celý rok 2011 pouze jedno pódiové umístění na třetí místo v Le Mans.

Jak dopadne letos Lorenzo, na to si ještě musíme počkat...!, zatím ale začal hůř než «The Doctor» ve své Rookie sezóně u «červených».



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama