Reklama

Arenas pojede za Gresini Racing

Albert Arenas bude v roce 2024 závodit ve třídě Moto2 s týmem QJMotor Gresini Racing. Španěl jezdí v kubatuře Moto2 od roku 2021 a poslední dvě sezóny byl součástí týmu Red Bull KTM Ajo.

Albert Arenas bude v roce 2024 členem týmu QJMotor Gresini Racing ve třídě Moto2. Po zisku titulu mistra světa ve třídě Moto3 s týmem Aspar v roce 2020 přešel v roce 2021 se španělským týmem do třídy Moto2. I když ve své první sezóně nijak zvlášť nezazářil, sebral ho pod svá křídla tým Red Bull KTM Ajo, což byla příležitost, kterou si žádný jezdec nenechá ujít.

Ani u finského manažera se ale Arenas zatím nedokázal pořádně prosadit, když ho zastiňuje především týmový kolega Pedro Acosta. Tým Red Bull KTM Ajo musel na sezónu 2024 uvolnit místa Denizovi Öncüovi a Celestinu Viettimu, a tak musel Arenas hledat jiného zaměstnavatele, kterého našel v Gresini Racing.

Albert Arenas má na svém kontě zatím odjeto 49 závodů Grand Prix v Moto2 s jedním pódiem, aktuálně je v MS Moto2 2023 na 14. místě se ziskem 59 bodů.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama