Reklama

«Yellow Park» pro Rossiho fanoušky bude otevřen v srpnu

«Yellow Park», zábavní park věnovaný Valentinu Rossimu, otevře své brány v Tavullii. Inaugurace naplánovaná na srpen se nachází - co by kamenem dohodil - od Fanklubu Valentina Rossiho.

V Tavullii probíhají dny posledních prací, které čekají na oficiální oznámení Valentina Rossiho o jeho budoucnosti. Jsou to dny dychtivého čekání na to, zda se «Dottore» rozloučí s MotoGP, aby se mohl eventuálně věnovat vytrvalostním závodům na čtyřech kolech.

Nebo pokud se rozhodne pro závěrečnou sezónu v Ducati ve svém novém týmu Aramco VR46 po boku svého bratra Lucy Mariniho.

«Yellow Park», je tématický park věnovaný devítinásobnému mistrovi světa, otevře své brány poprvé v srpnu. Je umístěn,co by kamenem dohodil od sídla Tavullia, od historické budovy, kde již stojí jeho fanklub a restaurace «Da Rossi».

Žlutý park bude umístěn v ulici Iginio Balducci poblíž obchodu VR46. Projekt, který byl připraven už na rok 2020, tedy na oslavu 25. výročí Fanklubu, musel být odložen kvůli pandemii Covid-19. Uvnitř parku bude znázorněna celá životní trať, která prochází oblasti motocyklové kariéry Rossiho v celé její délce, kde se budou střídat hry a odkazy na prestižní kariéru Valentina Rossiho. Bude to další turistická atrakce věnovaná zejména těm nejmladším, financovaná městem Tavullia a fanklubem: „Jsme těsně před otevřením, «Yellow Park Tavullia» je téměř připraven! Velmi brzy vás budeme informovat o datu otevření. Nemůžeme se už dočkat, až uvidíme «Žluté lidi» v nejvíce žlutém parku, který vůbec existuje!“.

Je velmi pravděpodobná přítomnost šampiona na inauguraci tohoto parku. Ten je v těchto dnech na dovolené na chorvatském pobřeží. S ním jsou tam pochopitelně Francesca Novello a nejbližší přátelé: Alessio Salucci, Alberto Tebaldi, Nico Caroni se svými manželkami.

Jinak jsou to rozhodující dny pro jeho rozhodnutí, co bude dál. Tedy s ohledem na to, co se děje na trhu jezdců MotoGP. Z Arábie žádají silného jezdce pro nový tým Aramco VR46 a Valentino Rossi zůstává kandidátem číslo jedna.

To by také mohlo definitivně ukončit hovory o arabském sponzorství, které stále skrývá určité pochybnosti. Ale od «Dottoreho» jsme si už v minulosti zvykli očekávat neuvěřitelné zvraty.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama