Komentáře k článku Změna v týmu Reale Avintia Racing zpět na článek →

  • Nepřihlášený DutchTT Neděle 23.června 2019, 10:53

    Kdo má hůl, psa si najde... co tak odvolat někdy manažera teamu jako ve fotbale, když to soutěžně nejde??? Ale kdo by pak ovládal tu “pračku”?

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Neděle 23.června 2019, 11:32

    HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!! Riccardo Rossi od Gresiniho to má už určitě taky spočítané, žádné body a na to, v jakém je týmu, jezdí hrozně. SNAD SE TY ZMĚNY NEBUDOU TÝKAT I FILIPA !!! Ten ukázal, že umí jezdit, ale Perez mu minulý závod pokazil, předtím tuším ve Francii zase Garcia :( Každopádně letošní sezóna Moto3 je neuvěřitelně vyrovnaná a ačkoliv nejsem fanoušek španělských jezdců (až na Caneta), tak jsem rád, že se Tatay objeví. PS Může dál jezdit i rookies cup a CEV ? Mám pocit, že bude pokračovat už jen v MS Moto3, CEV by pro něj byl zbytečný a Rookies cup zbytečný na druhou. Díky za info.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Neděle 23.června 2019, 11:38

    Určitě ne Red Bull a zřejmě ani Repsol Moto3, tedy MSJ.

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Neděle 23.června 2019, 12:57

    Díky. Tatay má ještě šanci na úspěch a obávám se, že by další rok už nepodával takové výkony (viz Viu, který se v Moto3 ztratil). Nejsou nějaké informace o RedBull KTM Ajo ? Cän Öncü je na Moto3ku už moc velký, ale do Moto2 ještě nesmí. Někde jsem četl o tom, že by se rozšířili na 2 jezdce (O Denise), tak snad se o tom víc dozvíme během následujících týdnů. Jen mám strach trochu o Filipa, ale tam se snad nic dít nebude. Rossi je víceméně jasný.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Ten co ví Neděle 23.června 2019, 14:00

    O Filipa by snad strach být neměl, tu částku kterou za své závodění letos zaplatil, jen tak někdo v Moto3 nedá, takže proč by ho měl někdo vyhodit...

    Reagovat
  • Nepřihlášený David Neděle 23.června 2019, 16:04

    To je taky pravda, ale hlavně má letos hroznou smůlu a to na něj nevrhá dobré světlo :(

    Reagovat
  • Nepřihlášený X Neděle 23.června 2019, 21:43

    Ja bych se spis obaval o Kornfeila :-)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Christian Neděle 23.června 2019, 23:10

    To já ne, nicméně na příští rok by měl jít už do Moto2 nebo WorldSSP600 či “ukončit kariéru”, ale to zřejmě nehrozí. Jak už psal David a spousta lidí na různých MotoGP stránkách - V Moto3 by se změna měla tykat jen Riccarda Rossiho a v Německu se zase proslýchá, že v Moto2 skončí Jake Dixon ve prospěch Jonase Folgera, což mi přijde trochu divné a osobně tomu nevěřím. Spíš bych tipoval odchod jezdců jako Tulovic a Pratama, ale kým je nahradit že. Cardelus tam s jeho rozpočtem zůstane několik dalších let, takové jezdce by měli zakázat. Už to začíná být jako Formule - Jde jen o to, kolik kdo má peněz.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pondělí 24.června 2019, 13:10

    Tak o Kornfeila se já tedy nebojím. Sice mu to teď moc nejde,ale on má alternativu v podobě Jetsurfu. Tam je rychlý a pokud se nehodlá v trojkách, či dvojkách účastnit bojů o bednu, tak mi chybět nebude. Ono je to pěkné, když mohu fandit našemu jezdci,ale když ho ani nevidím v záběrech kamer a jeho jméno si přečtu až na výsledkové listině, tak mne to nějak nebaví.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Lukáš Pondělí 24.června 2019, 16:49

    Spíš bych to vyděl na problém KTM než na jezdci. Už několik let ztrácí na Hondu.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama