Reklama

Výrobce kondomů sponzorem

30 stabilních jezdců obsahuje startovní listina MS-Supersport-300 v tomto roce. Po dlouhé době nebude na startovním roštu ani jeden Čech, když český tým Accolade Smrz Racing pojede se 2 Španěly. A jeden pilot na gridu; Angličan Indy Alex Offer; má nepříliš obvyklého sponzora.

Možná, že se nějaký Čech - nejblíže k tomu má ostrovačický Petr Svoboda - objeví na startu v nějakém závodě s «wild card».

Potom, co oba mistři světa z posledních let Jeffrey Buis a Adrian Huertas postoupili o kategorii výš, tedy do prostřední kubatury, tak nikdo opět nepojede s #1 na kapotáži svého motocyklu.

Ale pojďme k už výše jmenovanému Angličanovi Offerovi: 18-letý jezdec z Team BR Corse Yamaha uzavřel sponzorskou smlouvu s firmou SKINS a bude dělat reklamu kondomům, tedy prezervativům. Sloganem je «Ride hard, play safe».

Firma SKINS byla založena 2006 ve Velké Britániii a je na britském trhu v této branži #2. Už dříve se prezentovala firma z tohoto odvětví, jak si možná někdo ještě vzpomene: Durex and Billy Boy.

SKINS ovšem nebude podporovat pouze Indyho Offera, nýbrž také Team Pure Attitude Racing v MotoAmerica. Zde ji budou prezentovat na svých kombinézách Trevor Standish a Liam MacDonald, bude k vidění na závodním trucku v paddocku a také na týmovém hospitality.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama