Komentáře k článku Vietti vyhrál ve Steiermarku, 12. Salač zpět na článek →

  • Nepřihlášený Derny Neděle 23.srpna 2020, 17:05

    To Zuzka: Taky mám ten stejný názor.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Georgio88 Neděle 23.srpna 2020, 20:33

    Já se těším až se na start postaví Jaromír Cimrman.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Marťan81 Neděle 23.srpna 2020, 22:47

    Jasně, chceme od Filipa všichni více, chceme ho vidět vyhrávat. Ale po třech závodech bez bodů, je tohle jednoznačně pozitivní výsledek a doufám, že si znovu začne věřit a ještě nám ukáže, co v něm je. Není třeba v jeho druhé sezoně dělat závěry typu, Kornfeil je lepší (jezdil 10 sezon) apod. Fanděte, držte palce a nehejtujte. Je to MS, a nechal za sebou cca 25 jezdců.......

    Reagovat
  • Nepřihlášený Neděle 23.srpna 2020, 23:00

    Máš recht, na druhou stranu by mě zajímalo, za co dostal tu penalizaci. Říkali, že je to za nesportovní chování, což nezní úplně fajn na to, jak se ještě pár dní zpátky kál, že jeho výsledky stojej za nic kvůli jeho psychice. Obecně na mě Filip, přestože mu přeju dobrý výsledky, nepůsobí dvakrát sympaticky.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Marťan81 Neděle 23.srpna 2020, 23:25

    nakonec dostal iresponsible riding, nebo tak nějak, ale byl tam prý fakáč. Mě osobně tohle nevadí, MS je dost tvrdej svět a musíš mít ostrý lokty. Sympatický, nesymptacký, já fandil Lorenzovy, a toho skoro každý nesnášel :-), takže to raději nechám na osobních preferencích každého soudruha. Jen mě obecně štvou tyhle rychlý soudy po pár závodech a obecně neschopností tohoto národa vážit si svých reprezentantů.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pondělí 24.srpna 2020, 06:14

    To Marťan81: To bylo za fakáč,to si dělali srandu 😀. V průběhu závodu moto2 Šembera vysvětloval, co se stalo,protože mu Filip napsal SMS. Bylo to za "nebezpečnou jizdu". V posledních metrech se pokusil předjet Foggiu,nebylo tam sice moc místa,ale Filip se chtěl využít situaci. Foggia mu to,ale zavřel a oba to vytlačilo ven z dráhy...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardner Středa 26.srpna 2020, 19:02

    Filip zatim moc radosti nasim fandum neudelal. Bude mit jeste prilezitost ukazat sve jezdecke schopnosti. S Kornfeilem bych ho nesrovnaval. Jestli se nepletu, jeho nejlepsi celkove umisteni bylo 7- me misto. Na 10 sezon, kdy vetsinou sedel na spickove technice, to neni nic extra.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pepa Středa 26.srpna 2020, 20:47

    Tvl, samy znalec zde, Filip jede druhy rok, co chcete ? Zazraky. Tam vlezte a ukazte se, frajeri a frajerka za klavesnicema. A posuzovat Filipa s Kornfeilem zkuste az tam bude zamrzlej, jako slavny Kornfeil

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pepa Středa 26.srpna 2020, 20:48

    Kolik jsi toho odjela v MS ???? znalkyne

    Reagovat
  • Nepřihlášený Středa 26.srpna 2020, 21:48

    Pepo, neodejla nic. Spis bych rekl, ze HO nekdo ojel, kdyz byl mladej, proto ted tady blaboli chujoviny, a pripada si hrozne vtipnej.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Pátek 28.srpna 2020, 00:27

    Pepa: Podle tebe musim dat Brno pod 1:55, abych mohl komentovat vykony pilotu gp? Tak doufam, ze meris vsem stejnym metrem a pujdes drbat hlavy vsem novinarum, komentatorum...pze ani oni by mnohdy nic nezajeli.

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama