Reklama

Velká marodka po Misanu

Závodní víkend na okruhu «Misano World Circuit Marco Simoncelli», kde se jela «Gran Premio di San Marino e della Riviera di Rimini», přinesl i díky nepříliš dobrému gripu řadu pádů a hodně zranění napříč kubaturami.

A jelikož se už tento týden koná ve Španělsku na okruhu «MotorLand Aragon» 14. závod letošní sezóny «Gran Premio Michelin® de Aragon», tak se podívejme na seznam zraněných jezdců.

Přičemž předpokládejme, že někteří z nich se možná na startu v Aragónu objeví.

Marcel Schrötter - Moto2 (čtyřnásobně zlomená pravá klíční kost). Byl už dvakrát operován v Santa Maria Nuova Arcispedale v Reggio Emilia chirurgem Enrico Lancellotti z Clinica Mobile. Tříhodinová operace dopadla dobře a dnes odcestoval domů. Náhradníkem v týmu Dynavolt Intact GP bude Jesko Raffin.

Can Öncü - Moto3 (zlomená levá klíční kost). Byl operován doktorem Xavierem Mirem v nemocnici Universitari Dexeus v Barceloně. Náhradník je jasný, dvojče Deniz Öncü už místo něho jel v Misanu od FP2 a byl v cíli odmávnut na 16. místě.

Mattia Pasini - Moto2 (zlomenina dvanáctého hrudního obratle)

Tom Booth-Amos - Moto3 (poranění pravé nohy)

Niccolo Antonelli - Moto3 (zlomenina levého zápěstí a pravé klíční kost)

Romano Fenati - Moto3 (zlomenina levého zápěstí)

Kaito Toba - Moto3 (zlomenina pravé lopatky)

Andrea Iannone - MotoGP (zraněné levé rameno, levé předloktí a bolesti v zádech). Připraven je jako náhradník testovací pilot Aprilie Bradley Smith.



Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama