Komentáře k článku Příliš drahý Lorenzo a další news z MotoGP zpět na článek →

  • Nepřihlášený xxx Středa 25.dubna 2018, 16:28

    Souhlasím že pro Lorenza je to zlý sen, jestli rapidně nezlepší výsledky, je to pro něj konec v motogp. Yamaha WSBK už čeká i Dorna by tohle brala, reklama jako prase :)

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Středa 25.dubna 2018, 17:06

    No ono na motocyklu Ducati už si "vylámali zuby" i jiní: Sete Gibernau, Marco Melandri, Valentino Rossi, Cal Crutchlow. Jen tak namátkou jsem si vzpomněl na pár jmen.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Kaktus Středa 25.dubna 2018, 19:25

    No, on taky Dovi nejezdil buhvi co, az ted, po tolika letech. Kdyby ostatni byvali vydrzeli dyl, tak by jim to ted taky treba slo :-) .

    Reagovat
  • Nepřihlášený Kubát Středa 25.dubna 2018, 19:29

    Bosso: ještě bych doplnil Nicky Haydena. Ona frustrace Lorenza byla zřejmá, když ho v první zatáčce předjeli dva privátní jezdci na Ducati (myslím Miller a Rabat) Jinak Jack Miller na Ducati vypadá velmi dobře. Kdo by to byl před pár lety řekl, když postoupil do MotoGP z Moto3?

    Reagovat
  • Nepřihlášený Gardener Středa 25.dubna 2018, 22:27

    Pokud Lorenzo sleví z svých finančních požadavků, mohla by ho vzít na milost Suzuki, tedy pokud Janek opravdu hodlá pokoušet štěstí u některé ze zbývajících Evropských továren a pohřbít tak svoji kariéru. Lorenzo má bohužel problém a tím je jeho nepopularita, moc mu nepřidávají současné výkony. To se ale může změnit hned v následujícím kole. Podle mne je nyní z volných jezdců nejvíc v kurzu Dovi, Miller a Petrux.

    Reagovat
  • Nepřihlášený A3 Středa 25.dubna 2018, 23:12

    Není to tak dávno, co mnoho "fans" mělo za to, že Ducati má vyměnit JL99 za Petrucciho. Ten ale dojel v COTA ještě hůř a to má mít to samé v technice, jak Dovi a Jorge. Uvidíme po půlce sezóny. Myslím si, že přínos JL pro Ducati byl hlavně ten, že mohl pomoci udělat ducnu ovladatelnější a Dovi z toho možná těží, ale to jsou spekulace. Já bych Jorgeho moc nezatracoval, i VR46 řekl po COTA že Jorge je dříč a že se snadno nevzdá...

    Reagovat
  • Nepřihlášený Kaktus Středa 25.dubna 2018, 23:21

    No, nevim, jestli z toho Dovi tezi...Cetl jsem, ze je prave problem v tom, ze delaji ducati vice mene pro JL, a Dovi z toho nadsenej moc neni...ale mozna drby.... Suzuki o Lorenza zajem pry nema, ze uz se jim nabizel, a chtel 6mil. ecek. Ale kdovi, kde je pravda....Vsak se to zanedlouho dozvime.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Pastell Čtvrtek 26.dubna 2018, 11:50

    Letos mi chybí od JL dravost se kterou loni vyrážel do závodů. I když se v popředí dlouho neudržel, nedala se mu upřít snaha. Letos na mě působí rezignovaně

    Reagovat
  • Nepřihlášený Tom Čtvrtek 26.dubna 2018, 20:10

    Tohle jsou jen takové žluté fámy/přání z převážně cikánských bulvárů

    Reagovat
  • Nepřihlášený Jerry Čtvrtek 26.dubna 2018, 20:34

    Tom: vysvetli me, jako nezaujatemu ctenari, co v tomhle clanku, by mely byt zlute famy/prani? Jako ze Chorche je drahej a nejde mu to, nebo neco o Millerovi, Bautistovi, nebo snad Pedrosa ma neco spolecnyho se zlutou famou? Ty ses jeden z tech, co taha Rossiho opet uplne vsude, ze? A na tomhle webu, jak je znamo, je pan redaktor, ktery zrovna Rossiho uplne nemusi...., takze bych neocekaval nejaky clanek, urceny pro Rossiho fanousky, spis ctu skoro vzdy, nejaky "kopnuti si", do Rossiho....

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama