Komentáře k článku Pre Katar: V Moto3 chybí jasný favorit zpět na článek →

  • Nepřihlášený x Úterý 05.března, 10:22

    Sázím na Alonsa.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Úterý 05.března, 13:15

    Jasný favorit tam je Alonso

    Reagovat
  • Nepřihlášený Vlopa Úterý 05.března, 14:55

    Alonso je nejzářnější z nich, to je bez debat, ale nesmí se zapomínat na Holgada, který to loni nedal vyloženě kvůli tomu, že se sesypal z toho, jak se mu všichni závod co závod přibližovali, byť zprvu se zdálo, že má nedostižný náskok. Pak je tu Colin Veijer, který na konci sezony patřil do absolutní špičky moto3 a také Ivan Ortolá; tomu se to, pravda, po slibném začátku taky ta nějak sesypalo jako Holgadovi, ale za mě tam ten potenciál je... To je moje TOP 4, na kterou sázím pro rok 2024.. Moc nechápu zohlednění Ruedy- celou sezonu byl takový nemastný neslaný... Spíš bych na pozici pomyslné černé ovce viděl Moreiru a pokud to čapne hned ze startu, tak Piqueras.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Bosso Úterý 05.března, 15:13

    Moreira už přestoupil do Moto2, Angel Piqueras se zranil při tréninku a posledních testů se nezúčastnil. Místo něho testoval mistr světa 2019 Lorenzo Dalla Porta. Zda pojede Španěl v Kataru, nebo ho nahradí zkušený Ital, není zatím jasné.

    Reagovat
  • Nepřihlášený Vlopa Středa 06.března, 08:55

    Pardon, na přestup Moreiry jsem zapomněl. Jinak jsem řešil spíš favority pro celou sezonu- ne jenom Katar (tam asi Piqueras fakt nebude).

    Reagovat
Přidat komentář:


Login Přihlásit Registrace ›

 
Reklama